1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z Anglii

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez deereek, Styczeń 22, 2009.

  1. deereek

    deereek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam!
    Jestem właśnie "na kupnie" xboxa i trafiłem na fajny zestaw za granicą (dokładniej w Anglii) niestety nie posiada "polskiej wtyczki" i stąd moje pytanie: czy wystarczy że kupie przejsciówkę i wszystko będzie ok (chodzi mi o to czy nie wywoła to jakiegoś przegrzewania sie etc.)? Czy nie będzie żadnych problemów z angielskim xboxem w polsce ? oraz czy da się go przerobić?

    Z góry dziękuję za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie będzie żadnych problemów. Śmiało kupuj :)
     
  4. S3Bols

    S3Bols Guest

    na allegro masz przejsciówki, w nagli masz tylko inne wtyczki nie to co w usa
     
  5. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kupuj przejsciowka to kwestai paru zlotych. co innego z USA po 1 masz juz NTSC jaki inne zapiecie na zasilaczu. gdyz oni maja tam 110v a my 230. mozliwe ze maja jakis inne napiecia ale o 110v wiem
     
  6. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pomijając fakt, że w USa jest NTSC to przy ewentualnym zakupie takiej konsoli też nie ma problemu z zasilaniem. Wystarczy kupić zasilacz 230 -> 110V za około 30zł i problem z głowy..
     
  7. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mysle ze NTSC to juz wystarczajacy powd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum