1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox z flashem 1.6 a granie na nowych grach

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez livingfear, Luty 4, 2012.

  1. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak w temacie moje pytanie wygląda,mam xbox 360 jasper mam flasha 1.6 i moje pytanie
    czy w jakikolwiek sposob bez nowego flasha moge odpalic nowe gry, (niepamietam dasha) ale tez jest chyba jakis starszy.
    Prosze o jakiekolwiek podpowiedzi i doradzenie co i jak zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nowy flash i jeszcze drufi sposob nowy flash...

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    moze zrobic jeszcze nowego flasha , tez jakis sposob:wink:
     
  5. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moje pytanie,bez flasha na nowych grach,czytajcie co mam do powiedzenia a nie odpowiadajcie glupio.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to czytamy mozess jesscze srobic nowy flash. twoje fw zostanie zmienione przy aktualizacji z gry(tak musisz ja zrobic do waczenia nowych gier), co wiaze sie z utrata ixtreme

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a nie da sie jakos gier paczowac itp.przerobic obraz?.
    Jaki ewentualny flash jest na Jaspera najlepszy?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, nie da się.
    Wgraj LT 3.0 (najnowsze).
     
Wczytywanie...

Poleć forum