1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z Kanady blokada regionalna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lysun, Październik 17, 2013.

  1. lysun

    lysun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Znajomy przywiózł sobie xboxa 360 z Kanady. Okazało się, że nie da się odpalić gier PAL ze względu na blokadę regionalną gdyż tam jest NTSC. Czy zna ktoś jakiś sposób na jej obejście ? Czy też może przeróbka napędu i wgranie Lt 3.0+ by coś dało ? Szukałem wcześniej na forum podobnych tematów ale konkretnych odpowiedzi - brak. Proszę o jakieś porady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie wiem jak szukales bo konkretnych odpowiedzi to bylo i jest multum, jedynym rozwiazeniem jest RGH, inaczej tylko gry NTSC
     
  5. rudnia

    rudnia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja zaś mam pytanie odnośnie xbox one również z Kanady. Mam tu okazję tanio kupić używkę w bdb stanie. Teraz kwestia czy oprócz zasilacza coś jeszcze trzeba zmienić, jakaś przeróbka? Czy będę mógł na nim utworzyć własne konto? Jak to jest? Jestem laikiem w temacie. Dzięki z góry za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum