1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z lapkiem przysłanie plików

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bieniak, Czerwiec 22, 2010.

  1. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    A więc tak chciałbym podłączyć X pod lapka by przesłać pliki na dysk do X czy to w ogóle jest możliwe? Jak jest to w jaki sposób? A i jak narazie X z lapkiem jest podłączony za pomocą rutera.


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jest możliwe, ale musisz mieć jtag'a zamontowanego i xbr i metodą serwera ftp jak się nie mylę.
    Co jest co poszukaj na forum :)

    Ewentualnie możesz sam dysk podłączyć specjalną przejściówką, lub go rozebrać i zwykłym sata. Wtedy używasz programu xport360 lub odpowiednika.
     
  4. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przez Windows Media Center? Mi nie chce hulać na xpeku...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie mozna przesylac nic na dysk xboxa, czy to z pena czy przez siec. Mozna jedynie podlaczajac dysk do PC kopiowac tematy, dema i gry arcade.
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Przez WMC to tylko przesył filmów, zdjęć i muzyki możesz zrobić z kompa do "klocka" i nic więcej.
     
  7. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o filmy, muzykę mi głównie chodzi a mógłby mi ktoś wytłumaczyć co i jak robić na kompie?
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    przez wmc możesz tylko odpalić nie kopiować
     
  9. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak skonfigurować WMC na kompie?
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Jak to skonfigurować znajdziesz na forum. Musisz mieć Viste lub win7. Na XP nie ma Windows Media Center. Na dysk xboxa możesz wrzucić piosenki, nagrywasz na płytę CD (najlepiej CD RW) piosenki w formacie Audio i później w xboxie przerzucasz je na dysk.
     
  11. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Vista/7 może być PL?
     
  12. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    A co to za różnica czy polski angielski czy chiński?Myślcie chociaż troszeczkę
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no i trzeba dodac ze vista lub 7 musi byc conajmniej premium
    na basicu nie ma WMC
     
  14. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    to nie robi różnicy, może być.
     
  15. Bieniak

    Bieniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już wszystko działa dziękuje za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum