1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX z Promocji Euro AGD jaki ma napęd?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez snakee7, Grudzień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. snakee7

    snakee7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam. Mam pytanie. Chcę kupić tego XBOX'a z Promocji EURO AGD za 666zł. I pytanie: jaki on ma napęd? Bo chcę przerobić konsolkę, bez utraty gwarancji. Czy jest to Liteon V3? (Ponoć trzeba go lutować i utrata gwarancji). Proszę o pomoc. Link do promocji:
    Kod:
    http://www.euro.com.pl/konsole-do-gier/microsoft-xbox-360-arcade-banjo-kazooie-pure-lego-batman.bhtml
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jak nawet to jest Liteon V2 to i tak tracisz gwarancję bo po wgraniu OFW będzie inna data...

    Tam jest CHYBA V2
     
  4. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    "Snake7" uważaj, przeglądając dokładnie opis techniczny tej konsoli zauważyłam, że posada ona zasilacz o mocy 230-240 W. oznacza to że być moze jest to konsolka z tej wcześniejszej linii produkcyjnej, i mogą byc problemy z przegrzewaniem sie sprzętu i mozliwościa wystapienia ROD'a, nowsze egzęplarze (Falcony/Jaspery) posiadają zasilacz o mocy 175 W. Po za tym warto sprawdzic datę produkcji na tylnim panelu obudowy. Być może sie mylę , ale miałam podobna sytuację gdy w moim mieście w hipermarkecie TESCO była promocja na x boxa ARCADE za 599zł. kolega sie napalił i juz miał kupić ale zrezygnował gdy po rozpakowaniu okazało sie że na konsoli była data luty 2006 rok.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jaspery mają 150w
    2. Mylisz 230V z 150w
    3. To są na 1000% Jaspery - było!
    4. Ortografia!
     
  6. wojowojo

    wojowojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego jaspera masz z tymi grami carefure za 649zł. Wiec to nie jest promocja,
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    sorry za odejscie na chwile od tematu, ale teraz jesli sie przerabia konsole to nie naprawia jej na gwarancji? z tego co sie orientuje to raczej nie sprawdzali daty wrgania ofw, jak robia teraz?
     
  8. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja niedawno kupilem na allegro nowego Jaspera z data produkcji sierpniowa , ale zasilac byl na 230 W - Po dodzwonieniu sie do sprzedawcy stwierdzil ze nawet lepiej ze jest taki zasilacz bo jest silniejszy - Co wy o tym sadzicie ?
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej nie ma 230W-owych zasilaczy do X360 . Co do słów sprzedawcy to się nie zgodzę , o wilele lepiej jak do konsoli jest taki zasilacz jaki powinien być ( 150W , 175W czy 203W ) a dawanie np. 203W do konsoli wymagającej 150W-owego zasilacza raczej nie jest dobrym pomysłem . W komputerze dobrzejest mieć mocny zasilacz ale to konsola a nie PC .
     
  10. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skrzynek, to ze zasilacz silniejszy to i tak nic nie daje bo konsola pobiera tyle ile potrzebuje (jasper 150W), a zasilacz jeszcze wiecej pobiera jak ma wiecej

    ja mialem jaspera z 175W zasilaczem
     
  11. nordeq

    nordeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2007
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk (tripcity)
    Jak najbardziej ja się z kolei s tym nie zgodzę. Zasilacz ma podaną moc maksymalną uwarunkowaną poborem prądu przy stałym napięciu. Najważniejsze jest oczywiście napięcie zasilacza które we wszystkich wersjach jest takie damo. Jeśli zatem masz zasilacz 203W to dysponuje po prostu on nadmiarem mocy jednak w żadnym stopniu nie wpłynie negatywnie na konsole.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum