1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox z USA podłączony pod polski zasilacz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ryderus, Październik 13, 2012.

  1. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chce sobie kupić konsole z USA. Zasilacz ma 150v. Czy jak podłącze zasilacz 220v to bedzie dzialalo. Facet powiedział że działa na polskim zasilaczu ale nie jestem pewien i sie pytam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wiem jak z Xboxem ale większość elektroniki z USA chodzi na napięciach 120-240V (czy jakoś tak zbliżone). Jeśli na Xboxie na nalepce jest własnie taka informacja to można podłączyć pod 230V.

    Druga sprawa to taka, że masz chyba świadomość, że żadna gra kupiona w europie nie zadziała ci na tej konsoli? Musi być RF lub NTSC-U
     
  4. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xbox jest z lt 3.0 wiec mozna potem ustawic w abx region free ;)
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nic ci to nie da bo ABGX nie zmieni ci w żaden sposób regionu gry. On tylko mozę sprawdzić w jakim regionie jest gra i wgrać pod ten obraz odpowiednie patche. Ale za nic nie zmieni ci regionu.
    Więc jak masz LT+ 3.0 to musisz ściągać obrazy gier z RF lub NTSC-U.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    gry muszą być ntsc lub region free, bez rgh nie pograsz w pal
     
Wczytywanie...

Poleć forum