1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox za mniej niż 500zł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Czerwiec 21, 2010.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam zbieram już od dłuższego czasu na x360 i mam na niego 500zł. Czy coś za to kupie? Jak patrzyłem na allegro to dużo jest xboxów za 300-500zł ale czy taka konsola po miesiącu nie rozleci się? Myślałem nad tym XBOX360 USA DASH 6717!!! POLECAM (1080556265) - Aukcje internetowe Allegro pisałem nawet do sprzedającego który zapewnia mnie, że xbox 2 lata siedział na magazynie w USA a w 2008 sprowadził go i bardzo intensywnie użytkował. Pisał też, że nigdy nie miał problemów z RRODami. Pewnie mi zaraz napiszecie, że za 500zł nic nie kupie ale nie mam więcej kasy bo nie pochodzę z bogatej rodziny. Tak więc proszę nie pisać, że lepiej nie kupować tylko poczekać. Nie lubię czekać . Konsole chce mieć na wakacje bo potem idę do Liceum i raczej nie będę miał czasu grać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Za 500 zł bedzie ciężko . Ale może jakiegoś 2 letniego falcona z dyskiem 20 lub 60 GB trafisz na Allegro .
     
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja kupilem za 560 zł z przesylka konsole z plyta glowna Jasper - z najnowszym chlodzeniem. Za 500 zł kupisz jakiegos przerobionego Falcolna (plyta glowna troszke starszej generacji)
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Na lajcie kupisz za 500 jaspera. Tak dla porownania w carrefourze jest nowka arcade za 599zl
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co sądzicie o tej aukcji co podałem link? Mam kontakt do tego gościa to jak co to mogę od niego kupić. A jeszcze co to jest ten dashboard? Czy konsole z 2007 są tak samo złe jak te z 2006? Czy Falcony są dobre bo słyszałem że najlepsze są Jasper i to bym chciał może być wersja bez dysku bo słyszałem, że można na dysku dużo oszczędzić.
     
  7. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie kupuj tej z aukcji, konsola jest z 2006 roku to padnie po miesiącu... Na dodatek NTSC...
     
  8. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak dobrze przyczajisz na allegro to i poniżej 500 kupisz jaspera. Sam kupiłem poniżej 500zł, do tego dysk 20gb na początek za 50zł i można grać. Falcony to czasami sprzedają ludzie drożej niż jaspery.

    Pilnuj allegro i czytaj dokładnie opisy i kupuj z datą produkcji z 2009 roku, jak nie jest napisane na aukcji to pytaj przez e-mail. Niektórzy cwaniacy specjalnie nie piszą daty bo chcą po prostu wypchać konsolę jak najszybciej.


    Edit: Dash jest to oprogramowanie konsoli, jak masz niski to możesz wgrać xbr.

    A z tej aukcji to nie kupuj bo to stara jak kolega wyżej napisał z 2006 roku. Szukaj z 2009 najlepiej to wtedy będziesz miał jaspera. Falcon też ewentualnie ale z drugiej połowy 2008 w starsze się nie pchaj.
     
  9. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    całkiem dobra oferta, ale jeżeli poszukasz trochę dłużej można znaleźć coś ciekawszego... Chyba, że zależy Ci na czasie
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Z tego co widzę to nie jest Jasper tylko falcon. Jak się dokładnie przypatrzeć na tył i na gniazdo zasilacza to jest z falcona. Zapytaj o datę produkcji bo jaspery są z 2009 roku i było kilka z 2008 ale nie wiem dokładnie z kiedy. Jak to falcon to cena za wysoka moim zdaniem.
     
  12. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    beznadzieja w dużej cenie, przecież prawie za tyle można upolować nową Arkade- a czym ta się różni? to jakaś zbieranina, jak można pisać ,że sprzedaje się wersje elite jak sprzedaje bez dysku , bez praktycznie niczego -uboższa nawet niż arcade! nawet pad biały- owinięty jakimiś jeszcze kablami , zasilacz z wtyczką angielską , plątanina przewodów- ja bym nie dotykał takiego śmietnika!jeszcze za taką cenę..
     
  13. Freeze

    Freeze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Środa W.L.K.P.
  14. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie warto, konsola nie ma HDMI więc jest to stary model, który szybko padnie. Lepiej kup mało używanego lub nowego Arcade z płytą Jasper, posłuży Ci znacznie dłużej.
     
  15. Freeze

    Freeze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Środa W.L.K.P.
  16. Freeze

    Freeze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Środa W.L.K.P.
  17. szpryniu

    szpryniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do upewnienia sie jaka plyte glowna posiada konsola to lepiej pytac o tabliczke z napieciami. Jezeli przy 12V jest:
    16A - xenon
    14A - falcon
    12A - jasper
     
  18. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    arcade jasper/falcon kupisz za tą cene.A tego x'a z usa nie kupuje bo tak jak pisali padnie po niedlugim czasie i lipa. I jeszcze posiada system NTSC czyli nie bedą dzialac europejskie gry - PAL.
    Ale wersje xboxow bez HDMI to te najbardziej wadliwe.
     
  19. Freeze

    Freeze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Środa W.L.K.P.
  20. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    widzialem Arcade na allegro za 499 zł
     
  21. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Nie radze brać tego XBOX 360 premium - HDD 20GB (1083362127) - Aukcje internetowe Allegro bo to Xenon kilka tygodni lub dni i RRod
     
Wczytywanie...

Poleć forum