1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox zacina się w grze

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez smrodek11, Kwiecień 12, 2011.

  1. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Xbox po prostu wiesza się w grze. Nie ma żadnego rroda, po rebaillingu cpu i gpu (gpu było wymieniane). Co może być przyczyną? Na konsoli po zawieszeniu świeci się zielona dioda tak jakby działał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    samo mi czasami zawieś, reset x360 po porządku bez zawieś prawie jak kompie :) nie martw.
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Zgadzam się z przedmówcą, xbox 360 czasami się tak zawiesza, a jeżeli masz to za każdym razem gdy grasz w tą grę to oznacza to, że prawdopodobnie (jeśli masz przerobionego xbox-a) źle nagrałeś płytę.A jeśli nie masz przerobionego to też może być wina płyty.Dzieje ci się tak tylko w jednej grze czy we wszystkich ?
     
  5. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie przerobiony, nie zbanowany wiesza się na oryginalnej grze -,-
    Co może być odpowiedzialne za to?
     
  6. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie przerobiony, nie zbanowany wiesza się na oryginalnej grze -,-
    Co może być odpowiedzialne za to?
    PS. Teraz to i na dashu się wiesza :/
     
  7. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    u mnie jak się wieszał to była wina dysku. spróbuj zagrać w grę z płyty bez dysku.
     
  8. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z płyty gra jest odpalana a pozatym w dashu też mi się wiesza, co może być przyczyną?
     
  9. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Może Ci sie szykować rrod ;/
     
  10. XMigda

    XMigda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdzieś na Śląsku :)
    tez mysle ze rrod nadchodzi ale sprobuj jeszcze wyczyscic cache dysku
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    albo zobacz czy plyta nie jest fest porysana
     
  12. .Mjut

    .Mjut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn - Koźle
    Pomyśl, konsola zacina mu się również w dashu.

    Może coś z temperaturą? Konsolę masz w dobrym miejscu ustawioną(wentylacja)?
     
  13. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A CO W DASHU TEŻ MI SIĘ WIESZA BO PŁYTA PORYSOWANA? WY MYŚLICIE?
    Konsola wieszała się wcześniej, rebailling nic nie dał, dopiero wymiana GPU coś tam dała, ALE DALEJ SIĘ WIESZA

    @up konsolki w tej chwili nie mam u siebie, w serwisie jest dalej w naprawie, może i być coś z temperaturą ale 2 czerwone diody nie wyskakują
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale dasha sie taka gra tez powiesic ale raczej wina jest konsoli jak rebailling nic nie dał, albo zostal zle zrobiony, konsola na serwis lipne serwisy nie naprawia konsoli tak jak trzeba nigdy
     
  15. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja mam niekiedy tak że jak w coś gram to raz od czasu zetnie dziwne bo głos zostaje tylko obraz ścina na kilka sekund i pozniej moge grac dalej wiecie co moze byc tego przyczyna i jak temu zapobiec ?
     
  17. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Coś z gpu najprawdopodobniej, może luty puszczają, jaką masz wersję konsoli?
     
  18. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja Jasper Elite 120
     
Wczytywanie...

Poleć forum