1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox zawiesza się podczas gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJWieczko, Styczeń 17, 2014.

  1. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio gdy grałem w Assassin's Creed IV oryginalnym gra po prostu się zawiesiła. Wszystko stanęło w miejscu i nie dało się nic zrobić. Gdy wyciągnąłem płytę to na TV wszystko stało tak jak stało, a gdy wyłączyłem Xboxa to on zgasł tak jakby się go wyłączyło z prądu. Raz mi nawet zawiesiło się w menu. Płyta nie jest porysowana bo jest nowa, ze sklepu. Konsola nigdy nie miała RROD. Dodam, że czasami inne gry tak samo się wieszają. Niedawno także czyściłem soczewkę lasera. Co może być przyczyną. Z piratami dzieje się tak samo. Mam LT 3.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    data produkcji konsoli? gry instalowane na dysku czy grane z plyty? byc moze ze powoli nie wyrabia naped lub sama kosola
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na jakiej płycie masz konsolę ??
    Jaka data produkcji ??

    Spróbuj pamięć podręczną dysku wyczyścić ..
     
  5. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    heh mi się dzieje podobnie czasem ale to tak po 2-4 godzinach gry ( też mam lt 3.0 ) . Czy z xboxa dochodzi może jakiś dziwny dźwięk ?
     
  6. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamięć podręczną czyszczę ale to tylko chwilę pomaga i potem znowu to samo. Nagrywam na verbatimy, a na HDD nie mogę instalować bo gdy zainstaluję to gra nie odpala po tym i muszę usunąć ją. Żaden dziwny dźwięk nie dochodzi tylko płyta na początku kręci się i nagle przestaje i wtedy następuje zacinka. Nie wiem jaki rok produkcji ale konsola biała i ma hdmi.
     
  7. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    rok produkcji pisze na nalepce z tyłu (przynajmniej slim) . Skoro płyta się kręci a potem przestaje to ja bym podejrzewał napęd lub laser ale ja to ja :p
     
  8. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może ktoś chociaż wytłumaczyć dlaczego nie mogę instalować gier na HDD? Wkładam płytę do napędu, daje instaluj i gdy sie zainstaluje to gdy próbuje uruchomić to pisze, że nie można uruchomić. A Xboxa mam Arcade.
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    oryginalna gra sie powinna zainstalowac, pirat to przez to ze zapewne nie nagrywane sa ihasem
     
  10. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    a co się dokładnie wyświetla ?
     
  11. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyświetla się: Nie można zautoryzować dysku.
     
  12. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    mi się działo dokładnie tak samo jak zainstalowałem bf4 na dysku . Odinstaluj grę z dysku , wyczyść pamięć podręczną i graj przez napęd wiesz o co mi chodzi :)
     
  13. DJWieczko

    DJWieczko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadziałał trik z mp3, temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum