1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox zawiesza sie podczas wlaczania gry Cod Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lipcio1005, Luty 12, 2012.

  1. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam

    Nagralem wszystko normalnie, spaczowalem najnowszym abgxem, plyty verbatim , gdy wkladam plytke Cod Black Ops do napedu , wlaczam ja , slychac , ze naped chodzi , to wtedy konsola zawiesza sie ,nawet pad do konsoli nie reaguje!!!! Pokazuje sie czarny ekran i nic sie nie dzieje!! :(

    bardzo prosze o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgraj nowa przerobkę ix 2.0 abgx 360 1.0.5 na level3, pod ix 3.0 abgx360 1.0.6. inaczej sie nie uda

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam LT 3.0 i paczuje abgxem 1.06 !!! Wiec nie wiem co zrobic!! Prosze o pomoc!! :(
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    problem może być z kopia iso spróbój z innej grupy nagrać
     
  6. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Ale w jakiej sensie grupa? ;)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    odistaluj z hdd gre

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z innej grupy co zrobiła kopie :) najlepsze wychodzą z srt:)
     
  9. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzieki Wam :)

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum