1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Malardo, Październik 7, 2013.

  1. Malardo

    Malardo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam
    Mam takie pytanie, posiadam xbox 360 premium z 2005 roku (przerobiony) czy jesli kupie sobie gta 5 to bedzie mi dzialalo na tej konsoli bez problemu? Prosze o odpowiedz z gory dzieki. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Musiał byś sobie zaktualizować dash przynajmniej (chyba do 16020) lub do najnowszego. Musiał byś też mieć dysk do xbox'a chyba 8GB wystaczył ale jak już to radził bym 32GB czy te 20GB to byś zainstalować na dysku i nie męczył byś lasera.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dash minimum 16202, hdd lub pendrive minimum 16gb - na zgranie contentu z dvd1 ,pen 8gb nie starczy.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. Malardo

    Malardo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Spoko to dysk mam 20 gb tylko tego dasha nie wiecie skad moge wziasc? Musze oddac konsole do serwisu i tam mi wgraja?
     
  6. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Nie, sam sobie wgraj, a jeśli nie masz przerobionej konsoli to podłącz do neta i zaktualizuj automatycznie.
     
  7. Malardo

    Malardo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Proboje aktualizowac przez pendrive to wyswietla mi sie blad e66 co z tym zrobic ?
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wgrać oryginalny fw do napędu a potem zaktualizować dasha.
     
  9. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Najwidoczniej konsolka miała wgrane LT podajże 1.7 i tak też się zrobiło. Zostaje rozebrać konsolę, wyciągnąć klucz, wgrać OFW a następnie dokończyć aktualizację. Potem to samo ale zamiast OFW wgrywasz LT. Jaki napęd masz? Jak się nie znasz to oddaj do kogoś. Ten co ci robił przeróbkę, zgrał ci na płytkę klucz?
     
  10. Malardo

    Malardo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Mam lt 1.9 nie znam sie na tym wiec chyba oddam do serwisu a niewiesz ile moze to kosztowac
     
  11. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Około 40 zł nie więcej jak 50 masz dział giełda poszukaj może kogoś w okolicy znajdziesz.
     
  12. Malardo

    Malardo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    A moge zrobic taki myk ze oddam do przerobki na lt 3.0 a oni mi wgraja ofw oraz dasha
     
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko ich poinformuj o tym co byś nie miał później problemu.
     
  14. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Najpierw opisz im swój problem a potem dogadaj się czy wykonają wszystko co będziesz chciał.
     
  15. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    2005 rok. Pewnie i bez Hdmi. Proponuje uwazac na GTA5 i klockiem bez Hdmi. GTA Niezle z niej wyciska 7 poty i nie jedna ma problemy.
    Szczegóły pod tym linkiem http://xboxforum.pl/aktualnosci-9/masz-starego-xboksa-360-mozesz-nie-pograc-w-gta-v-176485/

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum