1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jonasz1994, Grudzień 28, 2009.

  1. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    nie moge sie polonczyc przez neta robilem jzu konto na xbox.com mam juz prubuje sie podlonczyc do neta w konsoli to wyskakuje mi ze w moim rejonie nie mozna podloncyc neta czy cos takiego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zrob konto na kraj inny niz Polska. u nas oficjalnie nie ma live dlatego nie mozesz sie polaczyc.
     
  4. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Proponuje rejestracje na UK. :D
     
  5. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    czyli mam zrobic nowe konto an xbox.com a czy jest jakas ruznica miedzy robieniem konata na xboxi i na kompie
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Ja ci się najpierw proponuje podłączyć do słownika ortograficznego a potem grać. Konto załóż przez konsolę i na inny kraj niż polska i będzie działać.
     
  7. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a co to za różnica czy przez kompa czy przez konsole i przez konsole jak zakladam to cały czas pisze zeby sprubowal póżniej
     
  8. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nobo sie rejestrujesz na zlym regionie ... wez sobie wejdz w ustawienia poczatkowe i tam ustaw region np. UK i potem sie rejestruj z konsoli ... powinno zadzialac
     
  9. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    nie moge zrobic na uk bo nie amm wiec na jakim moza jeszcze zrobić a czy moge dostac przez to bana ?? a zauwazylem ze jest region polska jezeli nie mozan miec an nim to po co go tam wsADZILI
     
  10. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Żeby wiedzieli kto gdzie ma konsole taka trochę ankieta ale to jest fakt DALEJ NIE DOCZEKALIŚMY SIĘ POLSKIEGO XBOX LIVE!!!
     
  11. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    sorry pomoze mi ktos jaki wybrac region i czy moge dostac za to bana jak podloncze konsole
    konsiola nie przerobiona nowkaq z sklepu an gwarancji
     
  12. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ano mozesz bo jest to nie legalne ale nie bylo jeszcze takiego przypadku... region mozesz zmienic > wchodzisz w zakladke ustawienia sytemowe > ustawienia konsoli > jezyk i ustawienia regionalne i zmieniasz na wielka brytania
     
  13. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    dzięki
     
  14. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a dziala ci xbox live ??
     
  15. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  16. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    dzięki juz mi działa
     
  17. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeciez juz mu pomoglem ^^ i pewnie mu dziala ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum