1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake007, Kwiecień 20, 2010.

  1. snake007

    snake007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    kupilem xboxa i zainstalowalem dysk 80 GB 7200 obrotów, mam pytanie czy taki dysk moze byc w xboxie, czy nie jest za szybki tzn. czy nie bedzie sie grzal. Chcialbym sie dowiedziec bo w necie znalazlem informacje ze taki dysk jest zbyt szybki i bedzie sie grzal i najlepiej jest zainstalowac dysk z predkoscia 5200. Czy to jest prawda?
    Z góry dziekuje za odpowiedz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jesli to zwykly dysk to wogole nie bedzie dzialac. I nie chodzi mi tu o predkosc bo ta nie ma zanczenia. Chodzi o to ze dyski nieoryginalne dzialaja tylko WD i moga byc widziane jako 60, 120 i 250GB.

    Jesli natomiast podlaczyles go przez USB to musi byc w fat 32 ale jako dysk xboxowy bedziesz mogl uzyc tylko 16gb jesli chodzi o uzywanie go jako xboxowy. natomiast jesli chcialbys odtwarzac z niego tylko fiilmy/muzyke to nie musisz nic robic, wystarczy podpiac do usb.
     
  4. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Koledze chyba chodzi xboxa pierwszej generacji :p Jeżeli tak to nie ma znaczenia jaki dysk do niego włożysz, a będzie hulał :) O ile się nie mylę to xbox1 przy alladin xt wykrywał do 500GB.
     
  5. BlackRoy

    BlackRoy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam X1 i dysk 160G i działa bez problemu
     
  6. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    No właśnie to jak masz Xboxa 1 to spokojnie podłączaj dysk i graj, szkoda ze 360 nie jest taka uniwersalna i ma tyle zabezpieczeń.
     
  7. snake007

    snake007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy niebedzie sie grzal dysk jesli ma predkosc 7200? Czy lepiej jest zainstalowac dysk z predkoscia 5200?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tos ci bajek naopowiadal - nawet wskazane jest zeby dysk mial 7200 obrotow a tasme wymienic na 80-zylowa zeby szybszy byl.
     
Wczytywanie...

Poleć forum