1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matiXxX, Czerwiec 20, 2010.

  1. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem ;/ nie wiem co robic chce kupic xboxa ale nie wiem czy brac elite czy poczekac jeszcze troche na tego nowego ? co robic pomóżcie ? Ale odrazu mowie ze chce go przerobic ;d a tego nowego podobno nie bd dalo sie przerobic ;/ a wydaje mi sie ze one prawie niczym sie nie roznia ;d tylko rozmiarem, dyskiem i ten nowy jest troszke ciszszy ;d a wiec co Wy o tym sadzicie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poczekaj na nowego. Da się go przerobić. Ja nie przerebiam niczego, dlatego też wole oryginały.
     
  4. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale czemu poczekac ? bo jest nowy ? dajcie jakies argumenty ? ;p
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Jest mniej awaryjny.
    2. Jest cichszy.
    3. Ma więcej pamięci.
    4. Wbudowane Wi-fi
    5. Ma specjalne wejście do kinecta.
    6. Fajny wygląd.
    7. Mniejszy.
     
  6. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mniej Awaryjny ? tzn. ? Przecież teraz elitki z jasperem nie maja rrod ? wiec jaki mniej awaryjny ?
     
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Elitki też mają RRoD.
     
  8. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale nie tak czesto jak bylo to kilka lat temu prawda ? a przeciesz ten nowy tez ma jaspera wiec jest takie samo prawdopodobienstwo jak u elite ;p
     
  9. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    bierz teraz elitke !! to sie rozni tylko wyglądem :DD

    noi tym ze nowsza wewrsja ma Wi-FI i wbudowany dysk
     
  10. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Nowy X360 nie ma w sobie jaspera, tylko nową wersję płyty głównej.... Valhalla:
    http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=52153

    Nie różni się on tylko wyglądem, dyskiem i Wi-fi, ale także poborem mocy, tylko 110W ( przez co wydziela mniej ciepła ), oraz nowym systemem chłodzenia ( bardziej wydajnym ).




    Pozdro !
     
  11. Raid

    Raid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Za duzo nam nie powiedziales , tylko tyle , ze chcesz kupic . Powiedz chociaz na czym Ci zalezy w tym Xboxie i jakie masz fundusze bo na razie wiemy tyle ze wachasz sie miedzy dwoma i , ze chcesz przerobic.
     
  12. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    1. Skąd wiesz? Katowałeś go i sprawdzałeś?
    5. No i co z tego jak do starych klocków (będzie) można podpiąć przez USB
    6. Mi się nie podoba Slim, zależy co kto woli

    Edit: Co do tej aukcji to nawet spoko :) Gdybym miał fundusze to bym wziął
     
  14. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Informacje są w internecie.
    5. Nie przez USB w starszych wersjach tylko przez zasilacz, który trzeba podpiąć do kontaktu (trzeba będzie mieć zasilacz do konsoli i do kinecta) .
    6. Mi się podoba.
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    5. Wszędzie mówią że przez USB, nie wiem skąd masz takie info, najlepiej daj link
     
  16. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A no to przepraszam bardzo i zwracam honor
     
  18. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bo najbardziej sie boje tego ze jak kupie nowego to sie okaze ze nie da sie go przerobic ;/ a nie jestem bogaty zeby co nową gre placic 200 zl ;/;/
     
  19. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spokojnie, bo już go przerobili.
     
  20. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No właśnie dlatego jak kupisz Jaspera to masz pewność że go przerobisz i masz również pewność że szybko Ci się nie popsuje

    @Up Skąd wiesz że go przerobili??!?! :D

    @Down No możesz zapodać ^^
     
  21. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam podać linka? :D http://gry.onet.pl/2186445,,Nowy_Xbox_360_juz_przerobiony,wiadomosc.html :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum