1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox36 ! :) WAZNE BłąD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paffel, Styczeń 10, 2011.

  1. Paffel

    Paffel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem xboxa360 czarnego i mam taki problem :).
    gra nie przerabiana i bez dysku niestety
    a wiec gdy wlaczylem gre to na poczatku nie chcialo czytac a pozniej zaskoczylo i wyskoczyl
    To play this disc, put it in an Xbox 360 console."
    Prosze o pomoc co powinienem zrobic :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KubexRIO

    KubexRIO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pierwszy raz spotykam się z takim komunikatem. Istnieje taka możliwość, że kupiłeś podróbę?
    Edit: Doczytałem, że być może masz źle zflashowany napęd i dlatego nie czyta Ci gier. Spróbuj z jakimś filmem DVD, jak wszystko będzie ok, to znaczy, że wina napędu.
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może płyta zarysana? przetestuj wkładając inną
     
  5. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
    Jeśli coś takiego wyskakuje przy każdej płycie jaką włożysz do napędu (oryginał bądź pirat) to znaczy, że napęd jest uwalony.
     
  6. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ze tak zapytam głupio, gra oryginalna? :p
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wkladales oryginal czy kopie? jak oryginal to chyba ktos cie oszukal bo taki komunikat jest jak w napedzie nie ma klucza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum