1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX360 4GB + dysk 500gb???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bobo12277, Grudzień 18, 2010.

  1. Bobo12277

    Bobo12277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Może pytanie będzie wydawać się głupie ale wolę się upewnić. Czy dysk 500GB Seagate(link do niego poniżej) będzie nadawał się do Slimki? Dzieki na odpowiedz :) Pozdrawiam

    500GB dysk do konsoli XBOX 360 XBOXA !!!!!!!!!!!!! (1369551201) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie będzie. Nadają się tylko dyski WD i oryginaln od M$.
    Dodatkowo do x'a pasują dyski maks 250 GB.

    Jezeli pomogłem to wciśnij pomógł :)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pare niescislosci:
    - mozesz go podlaczyc pod USB ale wtedy xbox zobaczy max 16gb, reszte bedziesz mogl normalnie wykorzystywac na PC
    - nie podlaczysz go przez zlacze sata w xbox - w ten sposob podlaczysz jedynie dyski oryginalne lub WD serii np BEVS, BEKT, BEJT, dyski te moga miec pojemnosc wieksza niz 250GB, lecz xbox zobaczy jedynie 250GB.
     
  5. kabala

    kabala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma sensu bo i tak tylko 220GB będzie widoczne. Kup sobie lepiej jakiś w obudowie np taki jak tutaj jest opisany:
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/xbox-360-slim-arcade-4-gb-76859-3.html
     
  6. Bobo12277

    Bobo12277 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podziękował, kupiłbym i kolejny problem na głowie :)
     
  7. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    500 giga to za malo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum