1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 a LCD Kabel

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pegzi, Czerwiec 18, 2010.

  1. Pegzi

    Pegzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Mam kabel od xbox-a ten który dostałem wraz z kupnem xbox-a. Podlaczam go do mojego LCD Samsung 32 tymi czinczami. Mam pytanie czy jesli podlaczylbym go kablem pod hdmi (gdy go juz kupie) byla by lepsza jakosc obrazu czy to nie ma roznicy ??
    Gdy mam podlaczony zwyklym kablem i ustawiona rozdzielczosc 1080i to i tak pisze takie schodki przy krawedziach np w FOrza3. Ten telewizor nie ma fullHD. Ale na telewizorze pisze HDTV. Wiec jakim kablem najlepiej podlaczyc xboxa pod ten telewizor i jaka jest roznica miedzy 1080i i 1080p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ustaw 720P nie 1080i. Co do schodów takie sa jedynie zabawa kolorami redukuje je odrobinę. Po podłączeniu hdmi obraz będzie miał ładniejsze kolorki.
    PS zalezy jakim kablem teraz podłączasz czy composite czy component.?
    3 przewody czy 4+dźwięk
     
  4. Pegzi

    Pegzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    NIewiem którym ale tam gdzie wlozylem czincze pisze component (3 przewody(czerwony niebieski zielony) i 2 dzwiek) zolty jest wolny. Rozdzielczosc 720p jest brzydsza. Jak ustawic te kolory (bardziej kolorowo czy slabiej)
    Aha i jeszcze jedno, grając np w Metro czy Farcry 2 szybko zaczyna bolec mnie glowa czego to jest wina ?
     
  5. Pegzi

    Pegzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Instrukcje do gry

    Czy w internecie mozna gdzies znalesc instrukcje do gry takie jak dolaczaja do oryginalnych gier ?? MOga byc polskie albo po angelsku.
     
  6. blake

    blake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Instrukcji nie widziałem ale poradniki owszem. A co do tego czy na hdmi będzie ładniejszy obraz to też miałem ten dylemat, ale w końcu kupiłem kabel hdmi. Na telewizorze LCD 42'' hd ready różnicy między component a hdmi dla mnie nie ma tylko ogromny plus dla hdmi bo dźwięk jest naprawdę lepszy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum