1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 ARCADE - czy warto kupic, przez pryzmat dysku? cena orientacyjna.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slewik, Grudzień 25, 2010.

  1. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chcialbym sobie kupic zwykly arcade, bo jest najtanszy, ale nie ma tam dysku. czy to serio taka wada ten brak dysku? konsole przerobie i bede smigal na piratkach. na razie bede gral offline, moze jak sie cos zmieni odnosnie banow to sie pobawie w live.
    a czy mozna jakikolwiek dysk podlaczyc do x360 arcade? bo najwyzej bym dokupil sobie jakis dysk 20gb i oszczedzil na maxa ;pp
    no i ile taki arcade kosztuje (z jasperem) ? bo na allegro widzialem po 500-600zl, uzywki stan idealny od jakiejs firmy, 2 lata gwarancji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kup sobie jaspera i dokup dysk 20gb który starczy na zainstalowanie 2 gier. albo poczekaj aż pojawi się LT+ na slima i kup xboxa slim 4gb i dokup dysk 20gb. jeśli chodzi o te używane idealne to bym wolał na twoim miejscu dołożyc i kupić nowego ze sklepu z gwarancją i mieć pewnośc. sam ostatnio sie naciołem i kupiłem niby nowego jaspera a to był stary zephyr tylko góre obudowy miał zmienioną.
     
  4. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten pierwszy link to polecam sprzedawcę. Kupiłem u niego 3 tyg temu xbox i na razie nieźle śmiga. Tylko jak kupisz u niego to napisz mu że chcesz przerobioną bo pytałem się go o przeróbke to powiedział że na życzenie klienta. Aha i jeszcze coś. Kupiłem dokładnie takiego samego Xboxa tylko za... 760. ;P Nieźle sobie ceny podwyższa.
     
  6. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    ceny... no wlasnie, nie owijajac w bawelne nie stac mnie zeby wydac 7-8 baniek na konsolke ;/
    cena w granicach 500-600 to jest max. ale wazne jest dla mnie ze mozna dokupic dysk do wersji arcade. znaczy sie, tak wywnioskowalem z wypowiedzi smyka.
    tylko powiedzcie mi, co to jest to LT+ ?
    w ogole przydalby sie na forum jakis slowniczek, bo nie kojarze wielu pojec jakimi operuja uzytkownicy.
     
  7. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT+ to oprogramowanie pozwalające odpalać kopie gier, tych z ap 2.5 czyli NFS hot pursuit, nowy assasin creed
    ISO
    poszukaj jakiś używanych przerobionych jasperów na allegro albo Sprzedam
     
  8. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oprogramowanie to to samo co firmware? to lt+ to jakis rodzaj oprogramowania ixtreme?
    czyli oficjalnie mozna dolaczyc sobie jakis dysk do xboxa360 arcade?
    @edita
    chyba zaczailem te oprogramowania. ale chce oficjalnej odpowiedzi na 2 pytanie ;p
     
  10. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale ja bede chcial taki dysk o malej pojemnosci. moze ew.zakupie sobie 60gb ;p
     
  12. Robert123456

    Robert123456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lepiej zakupić dysk o większej pojemności bo zanim się obejrzysz nie będziesz miał miejsca .
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    20gb nie kupuj kup ten 250 z aukcji podanej wcześniej podkreślam że w dysku 20gb nie ma 20gb tylko ok 17-16gb i tak po kolei 250gb jest 228gb więc zamiast 20gb wolał bym pena kupić. Co do arcade to dobry wybór nie kupuj slima LT+ to po prostu nowy Ix tak jak np 1.5 jak masz Lt+ tak jak już ktoś powiedział możesz grać w takie gry ja NFS:HP czy AC:B ( na napędach samsung i Hitach nie musisz mieć Lt+ ale te napędu już nie są produkowane w nowych konsolach ) i jeszcze jak ma LT+ to nie musisz starszych gier bez AP 2.5 niczym patchować tylko ABGX i IMGBurn i już. Naprawdę polecam taki zestaw Fat Arcade Lt+ i dysk 250gb mam taki i jest świetny ( co do dysku to jeszcze potrzebujesz obudowę albo kupisz osobno albo są aukcje już z dyskami w obudowach oczywiście trochę droższe, lub też możesz kupić przejściówkę z dysku S-ATA na to wejście do xa tylko wtedy nie estetycznie to wygląda tzw. na ostro czyli bez obudowy ale taniej )
     
Wczytywanie...

Poleć forum