1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 arcade jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krakowskimesjasz, Czerwiec 6, 2010.

  1. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    cześć,

    jestem zupełnym nowicjuszem i chcę rozpocząć swoją przygodę z konsolami.
    zdecydowałem się na xboxa360 arcade jasper.

    czy to dobry wybór? czy wziąć coś innego?

    przy okazji:

    KUPIĘ XBOXA360, jak coś to proszę o oferty na priv ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    hmm.. jak już kupować to lepiej od razu Elite kupić.. różnice.. hmm dwie w sumie.. kolor.. jedna czarna druga biała i dysk, arcade nie ma, a elite ma 120GB lub 250GB.

    różnica to cena 550zł a 850zł to też może być problem, choć jak już kupować to z sesem i porządnie.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak to dobry wybór z czasem dokupisz sobie dysk i będzie lux
    kup nowego w sklepie widziałem juz w promocji za 599,- w kraku.... arcade
    więc szukaj okazji ....
     
  5. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    gdzie widziałeś w Krakowie za 599?
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Śmiało bierz ja mam arcarde i jestem zadowolony
     
  7. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    .. zaryzykował bym że w TESCO lub w Carrefour.. mi jakoś na Czyżynach sie taka cena obiła... jeżeli już arcade chcesz kupić.
     
  8. dans12949

    dans12949 Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Właśnie w jakim sklepie w widziałeś za 599 bo sam bym kupił w tesko byłem ostatnio i kosztowała coś około 730 zł
     
  9. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    byłem w TESCO na Wielickiej i arcade było za 800zł
     
  10. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    albo krokus na Bora.. okolice tej strony Krakowa, nie tamtej gdzie Wielicka bo tam raczej rzadko bywam wogóle.. ;) to nie tam raczej widziałem.
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    teraz to nie pamiętam dokładnie ,ale albo carrefour-medweckiego albo real-krokus
    tam widziałem
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nawet jak masz pena 16 gb lub 8 gb to grę sobie zainstalujesz
     
  13. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Pewnie że dobry wybór. Ja najpierw kupiłem ps3, po dwóch miesiącach zamieniłem na X-a
     
  14. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    zaraz zaraz,

    to zeby zagrac np w ufc undisputed ktore chce kupic - musze miec dysk zewnetrzny?
     
  15. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  16. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Dla początkującego dobry wybór !
     
  17. Sosabowski

    Sosabowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli nie masz za dużo gotówki to proponuję zakup konsoli w wersji arcade, nowej lub używanej, po dozbieraniu kupisz obudowę dysku (koło 35 pln + dysk 120gb używany 2,5 cala kolo 90 pln) 5 minut pracy i masz dysk do x-a za 125 zł. Wychodzi taniej niż nówka. Ja tak zrobiłem (Falcona Arcade za 400 + dysk własnej roboty) śmiga pół roku po 2-3h dziennie i jestem bardzo zadowolony.
     
  18. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce

    to faktycznie wydać 300zł za inny kolor i 120GB dysk jest to sensowny zakup ;]
     
  19. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a co daje mi dysk "wbudowany" w x-a już (czyli ten x elite tak?) a co daje brak dysku (jak w przypadku arcade jaspera) ?
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Po 1 Xbox 360 nie ma wbudowanego HDD :)
    HDD daje możliwość instalacji gier, sciągania dlc, dem itp.
     
  21. krakowskimesjasz

    krakowskimesjasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ok, a co daje możliwość instalacji gier?

    co tracę - nie instalując gier?
     
Wczytywanie...

Poleć forum