1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Arcade - uruchamianie kopii gier

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez McFly, Kwiecień 4, 2009.

  1. McFly

    McFly Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Kupiłem od znajomego konsolę xbox360 przerobioną i mam problem z uruchamianiem "kopii gier". Oryginalna płytke jak włożę to rusza od razu a jak włożę kopie zapasową to nic się nie dzieje. Konsola zacznie coś tam czytać ale nie nie idzie uruchomić ani z biblioteki gier ani zainstalować na dysku (20GB mam). Po prostu nie wiem jak uruchomić taką kopie zapasową.

    Konsola jest na 100% przerobiona bo mam na dysku profil tego znajomego od którego kupiłem i na nim savy i osiągnięcia z gier, które mi dał. Więc on jakoś odpalał te kopie zapasowe a ja nie umiem.

    Dodam, że to mój pierwszy xbox i w tym temacie jestem zupełnie zielony. Wczoraj tylko zaktualizowałem dashbord'a do nxe - to mi ktoś tam polecił, ale nic się nie zmieniło. Dalej przegranych gier nie wczytuje.

    Edit: skontaktowałbym się z tym znajomym ale wyjechał za granicę i nie mam na razie kontaktu a chciałbym pograć w niektóre gry które mi dał z konsolą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Do odpalenia kopii nie trzeba miec jakish specjalnych umiejetnosc.Wkladasz i grasz.
    A skoro nie dziala jak nalezy to albo masz porysowane plytki albo xbox umiera...
     
  4. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    tak może być coś z napędem lub płytki
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo masz przerobiona ale nie na ixtreme tylko na xtreme.
    sprobuj sciagnac jakas gre bez patchy i odpal (tylko nie wiem gdzie taka znajdziesz)
     
  6. stolnik21

    stolnik21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja uwazam,ze albo pada naped albo konsola
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak napęd czyta oryginał, to nie wina napędu!! A czemu konsola ma padać? Może Cię kolo zrobił w kapustę? Nie widzę analogii między nieczytaniem piratów a siadającą konsolką :>

    Wg. mnie nie masz flasha albo masz xtreme a nie iXtreme...
     
  8. zdzicho

    zdzicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    /ETC/passwd
    nom albo starą wersje ixtreme np 1.4 i nowej gry typu hawx nie odpalisz update softu napendu
     
  9. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak naped czyta orginaly a nie czyta kopi to nie pozostaje jak zflashowac ja jeszcze raz do iextreme 1.51 i powinno ruszyc
     
  10. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Możliwe że siada napęd, u mojego znajomego właśnie padł napęd i czytał tylko oryginały a kopii nie chciał ruszyć do dzisiaj nie wiemy dlaczego, wymiana lasera też nic nie dała. A co do xtreme i ixtreme to przecież jeżeli ma xtreme to powinny mu hasać wszystkie giery te z patchami i te bez, ja miałem xtreme i nie musiałem patchy wyciągać z gier żeby mi poszły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum