1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Arcade z Angli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez staniols, Grudzień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec tak Mam siostre w Angli ktora w srode przyjezdza dzwonila do mnie i mi mowila z jest xbox 360 Arcade z 2 padami 2 grami za 600zł I o to moje pytania

    czy sie oplaca ?? (Elite kosztuje raz wiecej)
    Pytalem sie siostry czy ma Wejscie HD to mowi ze nie wie ;/ i tu takie pytanie czy bedzie ten xbox mial na pewno HD bo cos czytalem ze od ktoregos roku kazdy arcade ma. Siostra mi fotke wysle reklamy to sie dowiem jeszcze co nieco .

    prosze o szybka odpowiedz bo juz jutro bym musial zamowic go ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wg. mnie opłaca sie

    Zalezy jeszcze z jakimi grami natomiast 2 pady napewno Ci sie przydadza ;]

    Jezeli konsola jest nowa to na 100% posiada hdmi.
     
  4. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    opłaca sie kupuj nawet sie nie zastanawiaj
     
  5. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupuj kupuj
    w reklamie watpie ze bedzie o hdmi
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    powiedz siostrze żeby sprawdziła i tyle ;D
     
  7. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie siostra tak sie na tym nie zna. ale jak powiem jej zeby kupila to zeby sie spytala czy ma wejscie hd. No dawa pady sie przdadza a gry mnie nie obchodz . bo i tak przerabiam ale najpierw pogram z tydzien na orginalach zeby zobaczyc czy wszystko okej. Arcade sie niczym innym nie rozni od elite tylko dyskiem ta? ktory mozna dokupic ??

    A powiedzcie mi jak sprawdzic(jak siostra ma spawdzic czy top jasper czy nie :p)
     
  8. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W pudełku jest taki otworek, jak przez niego się zajrzy to trzeba poszukać informacji o pobieranym prądzie. Jeśli będzie tam wzmianka o 12,1A to Jasper.
     
  9. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieci za wszystkie odpowiedzi a jak, gdzie siostra ma sprawdzic ze ma hdmi ? wiecie sie nie znam to ja jakis koles moze w ****a zrobic .

    P.S a nie ma jakich promocji w Polscce Np Media Mark ??
     
  10. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli ma Jaspera to ma HDMI.

    A z promocjami:
    - 700zł w Media Markt z 3 grami
    - 666zł w Euro też z 3 grami

    Jak pomogłem to "Podziękuj" xP
     
  11. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak sprawdzić czy ma HDMI? Najprościej odwrócić konsolę i zobaczyć z tyłu czy ma takie wejście z napisem HDMI...
    @ Edit: Poza tym jak konsola była używana mniej niż rok to nie ważne, bo i tak z 3, 4 lata konsola pochodzi... Z resztą ja mam falcona z HDMI i też nie jest taki zły.
    Jak sprawdzić czy to falcon, jasper czy jakiś inny? Na zasilaczu. Jeśli pisze Output DC 150W to Jasper, jak Output DC 175W to Falcon, a jak Output DC 203W to Zephyr, albo jakiś inny.
    Jeśli pomogłem nie dziękuj.
     
  12. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym nie bral w carfie jest xbox za 649 zl z 2 padami i 3 gramy ;]
     
  13. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Carrefour
     
  15. rychu8818

    rychu8818 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Możesz jeszcze zobaczyć w polsikich sklepach i na allegro.
     
  17. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzis bylem w Mega Avans W galeri malta i koles powiedzial ze Klocka Arcade kosztuje .. w carefie a ty z jakiej miejscowosci jestes ??;> :p moze jutro podbije i zobacze :p
     
  18. Nware

    Nware Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie na czas dzisiejszy się opłaca. Ale po świętach będzie taniej ;)
    Raz więcej ? Elite kosztuje dwa razy więcej, jakieś 1200 ;]
     
  19. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tanszy po siwetach mi sie wlasnie wydaje ze po swietach bedzie drozszy.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum