1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 + ban oraz gry z pierwszej generacji.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CRISSMASTER, Listopad 13, 2009.

  1. CRISSMASTER

    CRISSMASTER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Ponieważ nie tworzyłem nowych postów a przejrzałem trochę to forum niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania: mianowicie zostałem zbanowany (11.11.09) posiadam napęd benq z ixtreme 1.4 oraz mam masę gier z pierwszej generacji xbox na zwykłych dvd. Czy istnieje jakiś fw który umożliwi mi uruchomienie gier z pierwszego xboxa bez nagrywania na dvd dl+ oraz z możliwością gry w najnowsze tytuły wave 4 (myślę tu o tekken 6)? Czy może ktoś mi opisać po krótce specyfikacje tych fw oraz podać linki do nich (ewentualnie tutoriali) Za wszelką okazaną pomoc z góry dziękuję.

    pozdrawiam
    crissmaster
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Zeby grac na grach z wave 4 musisz miec iXtreme 1.6 badz najnowszy firmware taki jaki teraz jest. Inaczej musisz przemieniac z wave 4 na taki kompatybilny z 1.4
    I sie nie dziwie zes dostal bana majac Ixtreme 1.4 :p Najlepiej updatnac na 1.6 ;p
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    sorry ale niema takiego :(
     
  5. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie koniecznie 1.6. Na 1.51 wave 4 chodza bez potrzeby uzywania active iso.
     
  6. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Tak na 1 firmie napedow tylko hitachi czy jakos tak :p
     
  7. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na samsungach bez problemowo
     
  8. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Co Ci (znaFco) da 1.6 jak każdy ixtreme jest wykrywalny przez M$ i podpięcie się z nim do XBL oznacza banana?!
     
  9. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lol :D to ja chyba zrobie sobie update na 1.6 w takim razie , co by kolega sie nie zdziwil ze dostalem bana hehehehehe
     
  10. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ludzie dostawali bana co miel różne flashe nawet nie odpalając gry wawe4 więc nie palcie głupot.
     
  11. CRISSMASTER

    CRISSMASTER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze fajnie, ale chodzi mi dokładnie czy można pogodzić odpalanie gier z najnowszym wave i gier z pierwszego xboxa na płytach jednowarstwowych dvd? Dawniej na fw xtreme ( nie ixtreme 1.4) była możliwość uruchamiania gier pierwszego xboxa na zwykłych dvd (oraz gier xbox 360) lecz bez ochrony na live bo groziło to banem. Teraz na ochronie mi nie zależy bo już go mam (bana) Tak wiec czy stary fw odpali mi grę z wave 4 i innymi?

    Za wszelką pomoc dzięki.
     
  12. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  14. CRISSMASTER

    CRISSMASTER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ^incubus a podasz metodę albo firmware aby tak zrobić? z góry dzięki.
     
  15. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej czyli na ixtreme 1.6 mozna uzywac wave4? czy tylko wave 3?
     
  16. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Gry wchodzą wave 1-3 4 i 5 potrzebują activate.iso i to tyle.

    P.S Na razie tylko Left 4 Dead 2 ma wave 5 wszystkie od niego nowsze pewnie też ale na 1.61 odpala również wave 5
     
Wczytywanie...

Poleć forum