1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 bez dysku i karty - czy da się grać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez core14, Lipiec 13, 2009.

  1. core14

    core14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Czy da się grać na x360 bez karty i dysku? Mam wersje z zasilaczem 203w chyba zephyr lub xsenon. Wiem, że nie będę mógł zapisywać, ale czy da się grać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4672
    Polubienia:
    282
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Chyba nie ale mogę się mylić (nie próbowałem), włóż płytę z grą i spróbuj nic się nie stanie i będziesz wiedział :)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie (chociaz pewnie nie we wszystkie gry)
     
  5. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Da się grać, ja tak przez 2 miesiące grałem :p Nie ważne jaki masz zasilacz, czy płyte gł. Chyba że gra koniecznie wymaga pamięci, ale na razie z żadną taką nie miałem doczynienia.
     
  6. Pstrag

    Pstrag Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin/Katowice
    Grać się da, ale stanu gry nie zapiszesz
     
  7. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da sie normalnie, ale to sie bedziesz denerwowal ze nie mozesz zapisac ;), ja GoW2 bez karty do ~70% przeszedlem i pozniej musialem od nowa grac :p ale warto bylo hehe.
    P.S. Kup min. karte pamieci 256MB ;) bo 64 to bardzo malo ;P.
     
  8. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    A jak ty grałeś tego GoW2 ?? na hard i bez przerwy ??
     

Wczytywanie...

Poleć forum