1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 bez dysku i karty - czy da się grać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez core14, Lipiec 13, 2009.

  1. core14

    core14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Czy da się grać na x360 bez karty i dysku? Mam wersje z zasilaczem 203w chyba zephyr lub xsenon. Wiem, że nie będę mógł zapisywać, ale czy da się grać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Chyba nie ale mogę się mylić (nie próbowałem), włóż płytę z grą i spróbuj nic się nie stanie i będziesz wiedział :)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie (chociaz pewnie nie we wszystkie gry)
     
  5. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Da się grać, ja tak przez 2 miesiące grałem :p Nie ważne jaki masz zasilacz, czy płyte gł. Chyba że gra koniecznie wymaga pamięci, ale na razie z żadną taką nie miałem doczynienia.
     
  6. Pstrag

    Pstrag Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin/Katowice
    Grać się da, ale stanu gry nie zapiszesz
     
  7. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da sie normalnie, ale to sie bedziesz denerwowal ze nie mozesz zapisac ;), ja GoW2 bez karty do ~70% przeszedlem i pozniej musialem od nowa grac :p ale warto bylo hehe.
    P.S. Kup min. karte pamieci 256MB ;) bo 64 to bardzo malo ;P.
     
  8. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    A jak ty grałeś tego GoW2 ?? na hard i bez przerwy ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum