1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 (bf3) pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rojnik13, Kwiecień 30, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Gdy chce zagrac w bf3 ze znajomym to pisze że jest niezgodnośc wersji co mam zrobic by normalnie grac.?
    Mam 1 kolege z którym mogę grac normalnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    A moze reszta posiada dodatkowe mapy a Ty nie?

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    lub kwestia upragrade które są zainstalowane lub inne dodatki. Najlepiej niech każdy ma standardową.
     
  5. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    DLC posiadają w postaci map?

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    A to dziwne ze w dlc masz dodatkowe mapy do trybu multi?

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  7. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt z nich nie posiada innych map, grają na standardowych takich jak :wielki bazar itd..
    rzecz w tym że niemam jednego upradge bo zabrakło miesjca na dysku , jeśli go zainstaluje to bedzie ok?
     
  8. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kwestia tego jaka masz aktualizacje trybu online tez ostatnio mialem taki proble mze nie mogle m zagrac ze znajomymi bo oni mieli podajze aktualizacje 6 a ja stara. Zazwyczaj wola o nia przy uruchomieniu gry.Jak zaktualizujesz powinno dzialac chyba ze twoi znajomi nie mja nowej aktualizacji
     
    1 osoba to lubi.
  9. Rojnik13

    Rojnik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki wyjaśnione :D
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    No to zamykam...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum