1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 - Blad E66 !!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rosa, Lipiec 24, 2011.

  1. Rosa

    Rosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!
    Poiadam xbox360 w wersji arcade z 2006 roku (bez HDMI).
    Wczoraj po zalaczeniu konsoli otrzymalem info o nowym Dashu , zaakceptowalem pobieranie nowego softu lecz przy 95% wyskoczyl mi blad E66.
    Konsola nigdy nie byla przerabiana i otwierana.Znalazlem w sieci wiele osob ktore spotkalo to samo.

    SideQuesting | We Love Videogames! ť E66: Targeted Xbox Patch Packs Pitfalls [Update]

    Dzwonilem do M$ lecz oni powiedzieli mi tylko ze skoro mam ten blad to modyfikowalem konole i koniec.

    Czy istnieje jakas mozliwosc aby to jakos naprawic?

    Wlasnie miesiac temu wykupile na kolejny rok XboxLive Gold i to mnie tez denerwuje ze nie bede mial dostepu o Live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Rosa

    Rosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytalem juz o tym, myslalem ze moze Wy wiecie jak mozna ten problem naprawic ?
    Przed ostatnia aktualizacje przeszedl bez problemu, w Xie jest soft z maja tego roku.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Reflash the firmware with the correct Vendor version string using your computer.

    czyli pewnie wgrałes jakiś zły soft
     
  6. Rosa

    Rosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wgrywalem nigdy do tego Xa jakiegokolwiek softu, X jest od samego poczatku orginalny.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ten błąd nie występuje bez ingerencji w napęd ze strony użytkownika więc coś musiałeś sknocić
     
  8. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a może to jednak jakiś ::rodzynek:: ,kolego a masz plombe nietkniętą pod faceplatem,jak tak to dzwoń do nich jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum