1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 E dysk 2,5 Seagate

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez virek88, Styczeń 18, 2014.

  1. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Jak w temacie. Mam dysk 2,5 cala seagate. Prosze doswiadczonych forumowiczow o porade, jak podpiac taki dysk do mojej konsoli.
    _____________________________
    X- nie przerabiam!

    Wysłane przy pomocy palucha i Tapatalk :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jesli kupie taka 'kieszen' to dysk bedzie w pelni wyrywalny (jak oryginalny dysk xbox)?. Mam wersję 'E', a aukcja dotyczy 'slim'. Nie ma roznicy? Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie tematem.
    ___________________________________________________________________
    Rownoczesnie przypominam, iz dysk jest firmy Seagate- nie WD jak rekomenduja na forum- to nie problem?
     
  5. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zaden problem marka dysku nie ma nic do tego ta obudowa będzie kupujesz obudowę wsadzasz dysk formatujesz go na konsoli i masz cała pamięć i cieszysz się dyskiem.
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jasne ze będzie nie wykrywalny Seagate, tylko WD z zmienionym FW, oczywiście to w przypadku konsoli nie przerobionej na RGH, gdy masz przeróbkę RGH możesz uzyć dysku jakiej firmy ci się podoba, obojętnie jaka pojemność o maxymalnej 2TB wartości.
     
  7. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Niestety dysk wsadzony w miejsce oryginalnego nie jest wykrywalny przez konsole.
    Gdybym kupil oryginalna kieszen to cos sie zmieni?

    Wysłane przy pomocy palucha i Tapatalk :)
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Oryginalną samą kieszeń (obudowe bez dysku) czy Kieszeń z Dyskiem..?

    Powtórzę jeszcze raz.
    Jeśli konsola jest nie przerobiona na RGH to tylko i wyłącznie Oryginalny Dysk/Kieszeń będzie działać (Dyski - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.), ewentualnie można kupić dysk Laptopowy firmy WD http://allegro.pl/listing/listing.p...r=p&p=3&search_scope=category-77802&string=WD i go zflashować, wtedy konsola też go zobaczy, taki dysk laptopowy możesz wsunąć w kieszeń xboxa ale musisz dodatkowo go zabezpieczyć bo będzie tam lużny lub dokupujesz pustą kieszeń do Xbox 360 Slim na dysk Obudowa kieszeń dysku XBOX360 SLIM DYSK 2.5'' X360 (3887576595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i ten dysk wkładasz w pustą kieszeń i w ten czas masz dysk z kieszenią dopasowany do Kosza Dysku Konsoli.
     
  9. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Chodzilo mi o sama oryginalna kieszen a do niej ten moj dysk.
    Tak wiec rozumiem ze z tego Seagate nic wiecej nie wycisne, a szkoda.

    Wysłane przy pomocy palucha i Tapatalk :)
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Kieszen to tylko plastik-obudowa, Nic w srodku nie ma. Tak wiec nic z nim nie zrobisz

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
  11. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Szkoda, bo dysk lezy bezuzyteczny a w tej sytuacji bylby 'jak znalazl'.


    Wysłane przy pomocy palucha i Tapatalk :)
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to go sprzedaj i kup dedykowany do xboxa

    a kolegom ktorzy radzili wlozyc go do konsoli i sformatowac radze najpierw sie dowiedziec a potem pisac bo wprowadzacie ludzi w blad i siejecie niepotrzebny zamet
     
  13. virek88

    virek88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jedyne wyjscie. Dziekuje za zainteresowanie moim problemem- temat uwazam za zakonczony.

    Wysłane przy pomocy palucha i Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum