1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 - Facebook

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Radexb1, Styczeń 9, 2011.

  1. Radexb1

    Radexb1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzesko
    Witam. Tydzień temu zarejestrowałem się na Xbox Live . W sobotę dowiedziałem się że jest Facebook na padzie klikam logo Xbox'a. Daje gry szybkie uruchamianie i tam Facebook'a nigdzie nie ma co mam zrobić bo nie wiem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może jeszcze w lodówce chcesz facebooka?

    A tak poważnie, coś widziałem (jakoś na początku grudnia) że dopiero startuje beta (a moze dopiero planują cośtakiego?) dasha z możliwością połączenia z fejszbokiem, pewnie dlatego nie masz.
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie gadaj głupot ;) fejsbuk jest już od bardzo dawna dostępny, tylko nie na polskim live. jak masz konto na UK/USA czy inne kraje masz do niego dostęp, potrzeba mieć tylko xbox live GOLD wykupione.
     
  5. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Załóż konto na UK/USA nowego, sciagnij facebooka.

    Zaloguj sie na PL lie i bedziesz miał w szybkim uruchamianiu :)
     
  6. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Zeby posiadac face'a w x'ie musisz najpierw pobrać odpowiednią aktualizacje - jak ? - to proste, wystarczy znaleść okienko Facebook'a w X'ie(powinno byc w Indexie o ile się nie myle, jak nie bedzie poszukaj gdzies indziej) i wejdz tam, pobierz aktualizacje(face'a) i potem będziesz już miał facebooka.
     
  7. Radexb1

    Radexb1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzesko
    A mogę zmienić kraj na USA i będzie dobrze ?
     
  8. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie będzie dobrze.

    Żeby pograć FB musisz mieć konto LIVE zarejestrowane na USA/UK najlepiej.
     
  9. Radexb1

    Radexb1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzesko
    asagy ale mi nie pokazuje face . Jak chce się wylogować z dwóch profili pojawia się nowa zakładka nie pamiętam nazwy i tam mam Twitter i Facebook ale muszę nowe konto robić a nie chce ;d
     
  10. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to jak nie chcesz, to nie bedziesz miał FB ;]
     
  11. Radexb1

    Radexb1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzesko
    to nie Mogę zmienić na USA
     
  12. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    Do FB będzie Gold potrzebny??
     
Wczytywanie...

Poleć forum