1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 i LG flatron w2271TC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eddie90, Styczeń 24, 2010.

  1. eddie90

    eddie90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;)

    Czy jak xa podłącze do tego monitora tym kablem Kabel Digitus HDMI-DVI/D Premium 3 m. - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
    to będę miał dźwięk i obraz?
    Z góry dziękuje za odp ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powinien być obraz i dzwięk , przynajmniej tak pisze w opisie produktu ( w tym wypadku kabla )
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oczywiscie ze nie bedzie dzwieku
     
  5. matis193

    matis193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oraz będzie ale co do dźwięku to nie byłbym taki pewnien. Nie wem czy DVI przesyła dźwięk też.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  8. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Dźwięk pójdzie, jeżeli masz kartę z wyjściem SPDiF (nie wiem, czy dobrze napisałem). Podłączasz kabelek do owego wejścia na płycie głównej i do karty i powinno działać.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ustalmy może najpierw ze dvi i hdmi o są wyjścia cyfrowe. W jakości obrazu nie ma różnicy. Hdmi przesyła dźwięk, a dvi nie. Wiec jeżeli kupujesz kabel hdmi-dvi to nie będzie dźwięku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum