1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xBox360 + ixtreme 1.6.1 (ponoc)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mefitis, Czerwiec 13, 2010.

  1. Mefitis

    Mefitis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem kupiłem przedwczoraj (przeróbkę) wszystkie gry co dostałem od właściciela byłego działają lecz pożyczyłem gry od znajomych i wyświetla mi się player do filmów i gra nie wchodzi. Czemu tak jest ? nie wiem jaki wave one sa ale wczoraj nagrałem grę która jest na wave 4 i to samo się robi włącza się odtwarzacz ... ? co możecie mi poradzić? proszę o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wilkos

    wilkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mrozy
    Musisz przerabiać gry na wave 3.Jeżeli na wave 3 też wyświetli ci się player to na wave 2 przerób.pzdr
     
  4. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może żle nagrałeś ( sprawdż jak prawidłowo nagrać grę na forum ) ? Może masz ix 1.6 ? Sprawdziłeś grę przed nagraniem czy nie ma błędów w obrazie w abgx360 ?
     
  5. Mefitis

    Mefitis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie wiem czy na pewno 1.6.1 ponieważ kupiłem od kolesia a on powiedział ze ostatnio dał do przerobienia na 1.6.1 a sprawdzić się chyba nie da tego jakoś ? do tego kolega ma 1.5.1 wersje i chodzą mu te gierki a mi nie. A co do obrazu to sprawdzone macie loga:
    [​IMG]

    sprawdzam teraz te gry ktore mam i sa poprzerabiane na wave 2. Czy to mozliwe ze mam wersje 1.6.1 i tylko wave 2 mi chodzi ? czy gra traci cos po przerobieniu jej z wave 4 na wave 2 ?
     
  6. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL

    Tyle że nie pójdzie w napędach z przeróbką odtwarzającą zabezpieczania powyżej WV2.
     
  7. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0


    Nie . Na 1.51 i na 1.6 odpalisz gry z wave 3 więc jeśli u kumpla co ma ix 1.51 ( bo prawdopodobnie ma napęd Hitachi a na nim wszystko działa na ix 1.51) działają to ty masz w konsoli ix 1.6 ( lub 1.51 ale napęd inny niż Hitachi ) i musisz paczować gry które mają wave 4 ( lub wyżej ) do wave 3 aby odpaliły . Lub jeśli nie chcesz paczować gier to możesz nagrać płytę startową z activate.iso
     
  8. Mefitis

    Mefitis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tylko ze te gry które mi nie chodzą są na wave 3 ... a te które dostałem od razu są zrobione na wave 2 i one działają .... czyli z tego wynika ze co ja mam teraz wgrane 1.6 ?
     
  9. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Na wave 2 jak masz gry przerabiane to masz iXtreme 1.4 albo 1.5.
     
Wczytywanie...

Poleć forum