1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 JASPER - stacja dysków stuka, głośno pracuje.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamils007, Październik 29, 2012.

  1. kamils007

    kamils007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś doszedł do mnie JASPEREK : ) Wszystko pięknie jednak gdy odpalam gry z płyt to konsola zaczyna głośno pracować, rozumiem to , jednak przy okazji napęd stuka, czy coś takeigo , nie wiem jak to nazwać, coś jak chrząkanie... Wszystko działa szybko itp. no ale trochę to wkur**a jak grasz w nocy a tutaj napiernicza ci napęd za uszami... Co to oznacza ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To ,ze trzeba bylo kupic xa z rgh lub slima albo do jaspera dokupic dysk i bedzie ciszej. Fat ogolnie jest glosny bez dysku szczegolnie.
     
  4. kamils007

    kamils007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, że FAT może głośno chodzić, niech chodzi... Ale dysk "stuka" i to mnie niepokoi i wkurza...
    PS. Miałem Falcona z RGH no ale wywaliło E74 po 20 minutach od kupna i zwróciłem.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zrob format dysku:nevreness:
     
  6. kamils007

    kamils007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam dysku, mam sam napęd i to on "stuka".
     
  7. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Stuka czyli tak chrupie? no tak to już faty mają, może nie wszystkie..też mi Jasper chrupie moze nie jakos mega glosno ale cos tam stuka, tyle że ja gram z dysku więc nie uzywam zbytnio napędu.
     
  8. kamils007

    kamils007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @UP Dokładnie, tak chrupie... I co, nie da się z tym nic zrobić ? Bo potrafi to trochę wkurzyć...
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kup dysk i instaluj na nim gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum