1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 + Kinect = brak przeróbki ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cr4shydlo, Luty 5, 2013.

  1. cr4shydlo

    cr4shydlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przepraszam jeżeli już o Tym było, ale tyle tutaj tego że mam poprostu problem z przebrnięciem.
    Posiadam Xbox360 (dość stary) i był przerobiony wszystkie gry działały , z nowszych to był ten najnowszy Mortal, jakichś super nowych nie pobierałem.
    Kilka dni temu kupiłem Kinecta i zainstalowałem Kinect Adventure, który to zakutalizował mi dasha... od tej pory działa Kinect Adventures, ale żadna gra która działała wcześniej już nie.
    Czy da się coś z tym zrobić ?

    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cherisher

    cherisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Xbox360 + Kinect = brak przeróbki ?

    Tak ponowne wgranie LT, poczytaj w działach o LT :confused:

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgraj sobie LT 3.0
     
  5. cr4shydlo

    cr4shydlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dziękuję za odpowiedzi.
    No właśnie wczoraj grałem iXtreme LT+ 3.0 Download
    I nic się nie zmieniło;/ może coś innego jest do tego ? Mam napęd BenQ
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeżeli zrobiłeś flash napędu na LT 3.0, to stare gry musisz ponownie nagrać pod tą wersję LT
     
  7. cr4shydlo

    cr4shydlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za odpowiedź. Czyli nie ma już teraz możliwości żebym zagrał w te wersje które mam już nagrane ?
    A może mogę nagrać tam jakiegoś starszego LT ?
    ;( troszkę szkoda, bo mam tego z 50płyt ;)
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    gry które zawierają topologie/ap25 musisz nagrać ponownie na LT 3.0 czyli gry xgd3 oraz gry z ap25 (Black Ops, Fable 3, Assassin creed brotherhood, halo reach, modern warfare 2, NFS hot pursuit)
     
  9. cr4shydlo

    cr4shydlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dziękuję za odpowiedź.
    A czy nie mogę wgrać jakiegoś starego LT tak żęby mi te starsze gry w tym momencie działały ? Bo nie celuję w nowości, a jednak mam trochę tych płyt.
    Czy jeżeli już mi zupgradowało przez tego Kinecta dasha to po ptakach, i tylko mi zostaje LT 3 i przeróbka wszystkich płyt ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum