1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Live +Brak Routera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kicek, Wrzesień 4, 2010.

  1. Kicek

    Kicek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kicajowo
    Witam w tym temacie chciał bym się "Dowiedzieć czy w ogóle mam jakaś szanse na dołączenia się do sieci Xbox Live bez Routera !"


    Chodzi mniej więcej o

    Internet Virgin Media 10mb/s Hosting w Anglii
    Xbox 360 elite 120gb

    Czy dam rade?
    Albo czy mogę ?
    Dużo Osób piszę nie masz szans ziomal! albo podłącz kabel Ethernet do portu i zobacz







    Jeżeli nie wiesz o co chodzi nie pisz !
    STOP SPAM !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mantf

    mantf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozumiem dlaczego niby nie?

    Router jest bardzo przydatny i polecałbym i go zakupić 55 zł na allegro (111 ofert kupna)

    No ale bez routera też możesz musisz podłączyć kabel do komputera i do xboxa, jednak zeby grac na live musisz miec jednoczesnie wlaczonego i kompa i x'a.
     
  4. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    moze jak masz kabel od kompa to go odlacz, gdy nie korzystasz i podlacz do ixa.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po coś konsola ma port lan, tobie nawet sprawdzić się nie chce. Podłączasz konfigurujesz zgodnie ustawieniami dostawcy i działa
     
  6. Kicek

    Kicek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kicajowo
    Przepraszam panów ale nie mogę i nie rozumiem was ;/
    Mam bezpośrednio podłączyć kabel Ethernet do portu ??
    ponieważ w moim domenie jest tylko 1 wejście.
    i nie mam routera.

    Refresh !!

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn// UP-anie/Refresh tylko w dziale giełda
     
  7. back4stage

    back4stage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nowy sacz
    bierzesz kabel od kompa wpinasz do xboxa i wszystko gra ja sam tak robie
     
  8. Kicek

    Kicek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kicajowo
    Ok Już się ******ł**m ! nie pisać jeżeli nie wiecie poradnik albo kur! nara !
    przepraszam ale jestem w kurzony

    Refresh!


    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn// UP-anie/Refresh tylko w dziale giełda
     
  9. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    jak dostałeś nick i hasło od neta czyli poł. typu ppoe to te dane wpisujesz w ustawieniach sieciowych konsoli ,konsole podłącz bezpośrednio kablem lan {w zestawie} do gniazdka od neta
     
  10. J Creeder

    J Creeder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja osobiscie nie bd sie meczyl z kablami, kompem itp. Wole po prostu kupic router za 60 zł i normalnie grać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum