1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 lt 1.1 i nowe gry oraz dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yoemaster, Lipiec 2, 2011.

  1. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam lt 1.1 i zastanawiam sie czy moja moja przerobka zostanie cofnieta lub konsola przestanie dzialac jesli np dokonam aktualizacji poprzez pendrivea dashoard ze strony microsoft lub z najnowszych gier jak duke nuken etc ?.Bo coraz wiecej osob pisze ze cos im sie dzieje z kosnolami po aktualizacjach tzw czerwony ring itd , proszę o rzetelne info w tej sprawie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CMP

    CMP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie tez sie z tym mecze caly dzien zalozylem podobny temat. pisze ze aktualizacja zabezbieczen i mi sie wydaje ze to wejda nowe zabezpieczenia i usunie przerboke. ps. jak sie czegos dowiesz to pisz na pw
     
  4. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miejmy nadzieje ze ktos odp na moje pytanie.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak wgrasz ostatni dash to bedziesz mial konsole z oryginalnym FW. rrod to nie zasluga dasha :)
     
  6. Dzoninho

    Dzoninho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    sam to zrobiłem dzisiaj nie czytajac wczesniej forum - ot tak nowa aktualizacja, nie działał mi NFS Unleashed 2 to sciagne aktualke z M$ i wgram przez pendrive'a. Teraz czeka mnie ponowne przerobienie konsoli i 50 zł w plecy bo cofneło mi przeróbke i nie czyta piratów.
     
  7. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozna sie uchronic przed tym zeby dana gra dzialala bez danej aktualizacji ? , czy jednak bede musial ja zainstalowac zebym mogl grac w dana gre ? .Chyba bedzie trzeba isc do serwisu i zrobic update na lt 1.9
     
  8. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Jeśli dana gra będzie wymagać aktualizacji to nic z tym nie zrobisz i musisz zaktualizować, inaczej nie zagrasz

    Z tego co mi wiadomo w chwili obecnej nie ma gry która posiada Najnowszy dashboard ktory Reflas***e napęd.
    jak nie chcecie przerabiac to módlcie się i czytajcie NFO w każdej grze by był stary dashboard [...625]
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Raczej od września ,a te tytuły już będą miały :

    Bodycount
    Driver: San Francisco
    NHL 12
    Gears of War 3
     
  10. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    freeman94 czy przed wypaleniem gry da sie sprawdzic obraz iso danej gry jaki posiada w sobie dashboard ??
    jedyne rozwizanie to jesli gra bedzie wymagala aktualizacji to po prostu jej nie instalowac i grac w gry ktore nie potrzebuja najnowszego dashboarda a jesli to nie pomoże to lt 1.9 , kurde tylko jak to mozliwe ze ms wykrywa to :) ?\Czy wtedy ma sie oryginalnego fw i mozna grac wtedy na xbl jesli nie jest sie oflagowanym ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum