1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360(LT.1.1)+PS3 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darmon, Sierpień 29, 2010.

  1. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ehh
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Nie za bardzo można zrozumieć o co chciałeś zapytać. Ale domniemam że chodziło Ci o posiadanie 2 konsol. XBOX z przeróbką do grania w singla offline i PS3 do grania na necie w multi. Czy takie rozwiązanie ma sens? Czy warto mieć 2 konsole? Na pewno warto, tylko kogo na to stać :p
     
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Warto, tylko trzeba miec kase na dwie zabawki :)
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Napewno lepiej miec X'a i PS3 niz 2 X'y.
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokladnie tak mysle o tym zeby nie placic za xboxliva przerobionego bo i tak moga byc bany wiec nie podlaczam live a wole miec bez bana konsolke jak narazie mam nieprzerobiona jest orginalna to i przerobie gdy kupie konsole PS3. Kopie pobrane mozna sciagac gry przedpremierowe i nowosci to przetestuje gre, zanim kupie gre orginalna to pogram na PS3 w multi za darmo to lepsze rozwiazanie.. ...
     
  7. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    Wszystko warto mieć jak ma się kase :) Poza tym uważam że to troszkę hmmm nie potrzebne jeśli masz LT. Ja mam LT i we wszytko gram po sieci. Tzn jezeli mam golda oczywiscie, Wiadomo ze na PS3 network jest za free.
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    powiem tak miałem xa i ps3 sprzedałem ps3 bo pograłem w HR U2 i ps3 sttała zakurzona;)) wiec sprzedałem i pokupowałem se gry na xa;))
     
  9. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Druga dobra porada: Czy jest taka mozliwosc podlaczenia drugiego napedu jako 1 nieprzerobiony orginalny naped a 2 zflashowany naped (LT1.1) ? prosze o odpowiedz.
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jakoś sie da poszukaj w google ale lt jest nie wykrywalny wie c na razie graj a potem przy fali odłącz od live;))
    bo jak lt jest nie wykrywalny to nawt cie nie ofla***ą przecież
     
  11. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra ciekawi mnie ten flash LT 1.1 ale wole byc pewny na orginalnej konsolce z zabezpieczeniem na 2 napedach albo zakup PS3, zeby na przyszlosc nigdy nie zbanowala konsolka xbox bo nie podlaczam do liva chyba ze 2 napedy beda ratunkiem lub PS3 jak sadzicie?.
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    patrz M$ juz nie banuje konsol i hdd tylko banuje możliwość grania live jak np cie zbanują to możesz se normalnie grać w gry ale offline
     
  13. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie na ten temat. wiem o tym, chodzi o powyzszy inny temat by zabepieczyc konsolke na 2 napedy lub PS3.
     
  14. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    To sie okaże ...

    Po co skoro "jest niewykrywalny" ?

    A co do dwóch napędów to musiałbyś mieć rozłorzoną konsole na bebechy ... albo rozkręcać za każdym razem (10 minut zabawy) - nie praktyczne.
     
  15. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wyzej ciagle nie mam odpowiedzi. Czy jest taka mozliwosc podlaczenia dwoch napedow? 1 orginalny naped - 2 naped flashowany na dwa kabelki tak zeby mozna bylo podlaczac na przemian dwa napedy i wrazie podlaczenia xboxliva przelaczam na drugi naped orginalny zamiast tego przerobionego wiem ze musi byc wgrany orginalny flash kopia z kluczem orginalnym firmware z 1 napedu i do 2 napedu wrzucic orginalny firmware i przerobic flash LT 1.1 . Jest taki na to sposob? poradzcie mi.
     
  16. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety nie wiem jak sprawa stoi z dwoma napędami, ale ten temat był poruszany kilkukrotnie, więc jak użyjesz szukajki to może znajdziesz odpowiedź. Co do X'a i PS3 to może się bardziej opłacać, bo poza darmowym multiplayerem, będziesz jeszcze mógł sobie pograć w Exclusivy i niedługo jeszcze wyjdzie Move, które jest bardziej opłacalne od Kinecta.
     
  17. Nexx

    Nexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Na PS3 tez juz sobie w koncu w piraty mozna pograc.
     
  18. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz dwa konsole?a jak jest z graniem w multi na PS3.bo chcialbym xboxa przerobic na dwa napedy albo dokupic PS3 i ile kosztuje przerobka PS3?
     
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    przecież ps3 jest nie złamane jeszcze;)
     
  20. Nexx

    Nexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Jak nie wiesz to nie gadaj bzdur, na dniach złamali.
    Wystarczy kupić dongle USB (coś al'a pendrive) z chipem i można cieszyć ryja piratami, wstawki już są na torrentach.
    Nie mam pojęcia ile w Polsce to kosztuje, ale u naszych zachodnich sąsiadów to koszt 119 EUR.
    Ciekawe jest to, że nie tracimy gwarancji przez używanie tego, niestety nie wiem jaki wpływ ma to na rozrywkę on-line.

    BBC News - PlayStation 3 'hacked' by hardware crackers - news na BBC
    PS JAILBREAK - WORLDS 1ST USB CHIPSET - oficjalna stronka "producenta"
    Vartis Shop - PS3 Modchip - stronka jednego z dwóch oficjalnych sprzedawców w Niemczech

    Jakbym wiedział to wcześniej to bym inaczej wybrał chyba konsole.

    Pozdrawiam
     
  21. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    to usb do ps3 kosztuje około 600zł na allego
     

Poleć forum