1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360, mam RoD!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Michał01, Czerwiec 13, 2008.

  1. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. moja konsola ma roda i blad 0020 . po wlaczaniu go nagle zaskoczył i normalnie chodził, wylaczylem go na chwile jednak po 15 minutach spowrotem 3rod . co to moze byc??
    i drugie pytanie chce zalozyc gumke na pamiec i nie wiem czym rozkrecic srobki zeby plyta glowna odeszla sa to takie male srobki na tych wygieciach x ! pomozcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: xbox360, mam RoD!

    Na kod 0020 eraser nie pomaga . Tu pomaga tylko reballing . Mysle ze zadnych kocykow nie stosowales?
     
  4. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox360, mam RoD!

    nie stosowałem ale sie zastanawiam :D aha konsola była w serwisie u kolegi i to sa zimne luty pod gpu ???
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: xbox360, mam RoD!

    0020 to przerwanie polaczenia(lutow , sciezki czy czego kolwiek) na drodze miedzy procesorem graficznym(GPU) a jednostka centralna (CPU) . Najczwesciej jednak to GPU . Wiec trzeba to przelutowac jeszcze raz na kulkach z Pb (sa trwalsze , wieksza temperatura wytrzymuja)
     
  6. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox360, mam RoD!

    a jeszcze na drugir pytanie odpoiwedz . jak odkrecic te 4 czarne srobki zeby sie dostac do x clampa gwint jest mniejszy jeszcze i torx 10 nie pasuje :'(
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: xbox360, mam RoD!

    musisz użyć torx t8
     
  8. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox360, mam RoD!

    skad wziasc torx8?????????????nie mozna czyms innym tego rozkrecic??
     
  9. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: xbox360, mam RoD!

    wziąć a nie wziąść a skąd? ze sklepu...
    PS."Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett" ;)

    Młotek, wiertarka, nóż... Nie lepiej iść do tego sklepu?
     
  10. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox360, mam RoD!

    o to chodzi ze nie ma w sklepie :D nie da sie nożem ani wiertarką bo tylko wurobie gwinty :-\ ma ktos jeszcze jakiś pomysł?? ???
     
  11. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: xbox360, mam RoD!

    Nie mów że nie ma w sklepie jak tyle co wróciłem z castoramy oglądając półki z zestawami od t8 do t20.
     
  12. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: xbox360, mam RoD!

    ja nie chce zestawu tylko 1 torx8 a przy x-clampach jaki trzeba?? odrazu mowie nie ma u mnie castoramy ???
     
  13. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: xbox360, mam RoD!

    14zł - jeden torx
    20zł - cały zestaw.

    Kup cały zestaw(pojedynczego t8 łatwo nie znajdziesz) w jakimkolwiek sklepie, w makro też widziałem a więc pewnie w innych też są. Nie ma co kombinować przy takim sprzęcie domowymi sposobami...
     
Wczytywanie...

Poleć forum