1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 Monitor Podłączenie Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dareq Stępień, Maj 28, 2014.

  1. Dareq Stępień

    Dareq Stępień Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin i okolice
    Pisze to drugi raz bo poprzednio nikt nie mi pomógł do tego administracja nie wiem czemu wyrzuciła mój temat do śmietnika.
    Ale nie ważne mam kabel hdmi, xboxa 360 i monitor lg flatron kiedy to wszystko łącze monitor nie reaguje .
    Kiedy włączam konsole na chwile na monitorze podświetla się ekran i po chwili przechodzi w stan czuwania tak jakbym nic nie zrobił.
    Xbox normalnie działa przez ten kabel z tv a monitor normalnie działa przez ten kabel z pc.
    Co powinienem zrobić a monitor działał z konsolą ? Jakieś pomysły ?
    Aha i bym zapomniał funkcja y+rt nie działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Siema
    Bardzo dobrą jakość będziesz w stanie uzyskać używając kabla BigBen lub oficjalnego od Microsoftu, nie mam tutaj na myśli HDMI. Osobiście posiadam flatrona bez HDMI od 4 lat i nie miałem z nim nigdy żadnych problemów jeśli chodzi o podłączenie do konsoli. Osobiśćie polecam nawet te kable z allegro za 30 zł ponieważ dają radę. Wystarczy jeszcze dopkupić przjeściówkę do dźwięku, wszystko zamknie się w 40 złotych a efekt nie będzie najgorszy.
    Pozdrawiam :)
     
  4. Dareq Stępień

    Dareq Stępień Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin i okolice
    Ale po co mi jakiś tam kabel microsoftu skoro mam hdmi ?A i mógłbyś dać link do tych kabli to rzucę okiem ...
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Temat poszedł do kosza ,ponieważ nazwa tematu była niezgodna z regulaminem.

    Co do twojego problemu, to spytam: (może to i banalne pytanie ,ale nigdy nie wiadomo, a ja mam taki sam objaw jeśli tego nie zrobię) : w monitorze masz zapewne wybór źródła ... rozumiem, że z vga/dvi przełączasz na HDMI ?
     
  6. Dareq Stępień

    Dareq Stępień Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin i okolice
    Monitor automatycznie wykrywa do jakiego gniazda podpięty jest kabel dlatego moge mieć tylko jeden podpięty ... Próbowałem kombinowania przyciskami na monitorze source ,engine i tak dalej ale to nic nie daje .
     
Wczytywanie...

Poleć forum