1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 nie czyta gier!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolanko96, Sierpień 25, 2010.

  1. kolanko96

    kolanko96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Norwich/Łódź
    Tak jak w temacie . Xbox nie czyta żadnej gry. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomix200

    tomix200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    A napewno wkładasz dyski dobrą stroną? A tak na poważnie, to powiedz jakiego masz xboxa, czy to napewno są gry na xboxa, jakie to gry.
     
  4. kolanko96

    kolanko96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Norwich/Łódź
    Gry zarówno oryginalne jak i piraty . Konsolę mam przerobioną . Przeróbka to najnowszy liteon. XBOX360 Premium.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Być może jest uszkodzony napęd dvd.Czy po włożeniu płyty do napędu słychać jakiś szum ?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    widze tu nieścisłość
    jeżeli premium to raczej nie ma najnowszego liteona v3 - bo
    wtedy bym obstawiał że cos sie odlutowało lub urwało w napedzie
    a jeżeli pomyliłes i miałes napisać najnowszego ixtreme a nie liteona to
    czeka cię
    1.czyszczenie soczewki lub
    2.kalibracja lasera lub
    3.wymiana lasera lub
    4.wymiana napedu i tyle w temacie
     
  7. kolanko96

    kolanko96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Norwich/Łódź
    Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum