1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 nie widzi płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dyniu, Lipiec 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam problem. Dzisiaj zaktualizowałem Xbox'a i od tego momentu nie widzi moich płyt. Xboxa mam przerobionego Firmware Version: 1.61 .Wiecie co trzeba zrobić? Może wgrać starszy Dashboard? POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najnowsza aktualizacja kasuje przeróbkę. Musisz na nowo przerobić na LT+ 1.9.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Już nie masz ixtreme. Nie da się cofnąć tej operacji. Konsola do ponownego przerobienia.
     
  5. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no to teraz możesz napisać zamiast mam przerobionego, miałem przerobionego :D lektura forum się kłania ;) było milion pięćset sto dziewięcet takich tematów :D
     
  6. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    To jak teraz zagram live to bana nie dostane ?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie nie dostaniesz .
    M$ nawraca ludzi.
     
  9. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Hehe. Ale chyba zostawie sobie tak jak jest bo i tak gram tylko we FIFE więc za dużo na gry nie strace a co live to live :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum