1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX360 Po Przeróbce! HELP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swistak1100, Luty 13, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam!
    Ostatnio przerobiłem konsole i zaczęło się coś dziać od jakiegoś czasu.. Chodzi o czytanie płyt. Raz przeczyta pirata a za chwile juz go nie przeczyta i wyskakuje napis "Otwórz Napęd" czy cos w tym rodzaju. Wczoraj wziąłem od kumpla COD 4:Modern Warfare 2, i gdy go wkładam XboX czyta go jako DVD! i pojawia sie logo XboX360 na ekranie i nic sie nie dzieje. A u tego mojego kolegi czyta te gry jak z nut! Więc pomocy:( :]

    PS: Zapomniałem dodać ze oryginały czyta!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake45

    fake45 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Ruda
    Jaki masz flash?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaką masz przeróbkę?

    COD:MW2 ma wave4 więc może dlatego nie chodzi
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    mówiąc szczerze nie mam pojecia;/ ale przerabiałem ją tak mniejwiecej w styczniu. a i kiedys równiez od kumpla pozyczylem COD 4 MW 2 i działało tylko ze była nagrana x6 predkoscią(nie wiedzialem o tym) i potem jej nie czytało..
     
  6. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Może to byc za szybko nagrana lub kijowa płyta. Jeśli nie to niech ci ktoś wyreguluje napęd.
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie chyba nie doczytałes 1 postu
    Napisane jest ze to mi kumpel nagrywał gry i jemu ona działa. A mi nie...
    Wracając do płyt VERBATIM <3
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A inne gry z wave4 Ci działają?

    Pokaż log z abgx360 z nagranego już COD:MW2

    P.S. COD4 to MW1
     
  9. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a moze ci nie czyta gier z wave 4 ? sprawdzales starsze gry czy ci chodza?
     
  10. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    czekaj nie ogarniam. Nie jestem w tych sprawach za dobry:/ pewno pomyslicie ze nie ma tu co robic jak nie znam pewno "podstaw" no ale jakbyscie blizej mogli powiedziec co mam zrobic;D

    Grałem w UFC2009 i MX vs ATV: Reflex(czasem ją przeczyta, czasem nie)
     
  11. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    a w CODA 4 juz grałem, tylko przestało ją czytać bo była nagrana predkoscia x6 wiec to nie wina chyba "wave"
     
  12. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    ja mam dokladnie taki sam przypadek CoD :MW 2 mi nie chodzi a u kumpla działa :p
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to jak Ci chodzą inne gry z wave4 to masz dobrą przeróbką...

    Albo za szybko nagrywasz
    Albo już powoli siada Ci napęd w konsoli
     
  14. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    też myslę ze to napęd.. za szybko raczej nie bo u kumpla rowniez by nie czytało...
    Pewno Laser padł;/ nic 150 zł i dziekuje za odpowiedz!

    Myśle ze temat do zamkniecia
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ....a ja myślę że może nagrywać gey z prędkościa 2,4 a nie 6. Moze pomóc a napewno nie zaszkodzi.
     
  16. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    w moim przypadku na pewno nie jest to napęd bo mam Xboxa od 2 miesięcy :p
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to o niczym nie swiadczy
     
  18. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Boże ludzie poczytajcie o tym co to WAVE oraz o nagrywaniu płyt i będzie po problemie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum