1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 pod GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez x54cc, Listopad 15, 2013.

  1. x54cc

    x54cc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć
    Mam zamiar zakupić Xboxa360 w celu Zagrania w GTA V
    Jestem tutaj nowy więc mam dość może banalne pytanie czy GTA V będzie działało na każdym Xboxie 360 ?
    Czy istnieje jakieś poszczegółne modele i wersje xboxa na których tylko i wyłącznie będzie działać ?

    Dzięki z Górry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Musisz posiadać dysk zewnętrzny , ponieważ GTA wymaga instalacji plików na dysku.Na Slimie nie zagrasz.
     
  4. Jacek6663

    Jacek6663 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    NIE prawda slima mam GTA V gram bez problemu czy czegoś tu nie zrozumiałem :applouse: mam dysk wewnętrzny
     
  5. 19luki20

    19luki20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
    Pojdzie ci na kazdym xboxie tylko tak jak mowil kolega wyzej potrzeba dysku wewnetrznego lub pendrive minimum 16gb

    Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Właśnie , potrzebujesz dysku bo Slim ma wbudowane tylko 4GB i jest to zbyt mało.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    What ?? O czym Ty gadasz ??

    Na kazdym slimie zagrasz w gta v, na slimie z hdd normalnie, na slimie 4gb musisz tylko miec pendrive'a, min 16gb...

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  8. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    224
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    No to wymysliles teraz "najglupsza glupote". Jak na slimie nie zagra? Nie wprowadzaj ludzi w blad.
     
  9. Jacek6663

    Jacek6663 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie no juz zaczynam całkiem nie rozumiec a slimy z dyskami 250 gb albo 320 to co to jest ?
     
  10. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Nie dopisałem , że bez dysku mój błąd :)
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Owszem, twoj błąd, ale większy bo na kazdym Xboxie mozna zagrac w GTA V - WYSTARCZY PENDRIVE

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum