1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 podlaczenie do internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojas17, Grudzień 5, 2009.

  1. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam problem chcem podlaczyc xboxa 360 arcade do internetu ale nie mam kabla ethernet i mam tylko kabel telefoniczny zwykły taki jakim laczy sie modem w pc i modem neostary tp. A Internet mam od tp 1 mb i modem zxdsl 852. wie kotos czy da sie pdlaczyc taki sprzet ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    uzyj opcji szukaj lub przegladnij poradniki tam znajdziesz odpowiedz
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No nie, bo do Xboxa nie podłączysz takiego kabla
     
  5. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ale spokojnie chlopaki, w profilu jest napisane ze koles ma iXtreme 1.6 wiec grozi mu BAN
     
  6. Gadamer

    Gadamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chwaszczyno, Gdańsk
    racja bana dostanie tak czy siak ja bym się tak nie bawił.
    A poza tym kabel ethernetowy kosztuje grosze.
     
  7. mevam

    mevam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja polecam zakupic ruter ;p bedzie bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum