1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 podpięty do monitora bez głośników. Co robić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Woozie, Maj 7, 2014.

  1. Woozie

    Woozie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Posiadam monitor Samsung S22C300 (posiada złącza VGA, oraz DVI). Dzięki przejściówce którą miałem w zapasie mogłem podłączyć Xboxa do monitora w złączę DVI. Niestety, jest mały problem. Ten monitor nie posiada żadnych głośników. Posiadam za to głośniki creative 2.1, które chciałbym podłączyć właśnie do tej konsoli. Jest na to jakiś sposób?

    Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Masz tam 2 kable chich, kup przejściówke chick-jack i możesz podłączyć jakieś głośniki

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. geohound

    geohound Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Rozumiem, że wypuszczasz obraz przez HDMI i przejściówką w DVI do monitora? Wtedy wystarczy takie coś - http://www.online-wholesale.net/img...-audio-cable-adapter-for-xbox-360-51624-1.jpg i masz pełną dowolność w łączeniu (ja mam do tego kabel 2xchinch-3.5mm jack i wpinam w liniowe do kompa.

    Nie rozumiem dlaczego ludzie każą ten powyższy kabel rozbierać z obudowy. Ja normalnie mam go wpiętego, a HDMI wchodzi i wychodzi bez problemu (a że mam jeden monitor dla kompa/xboxa to dziennie z 4 razy przepinam).
     
  5. Woozie

    Woozie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. zmp3

    zmp3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno, Śląskie
  7. Woozie

    Woozie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś może gdzie można zakupić pełny taki zestaw (akcesorium + przejściówka)? Jakoś mi się nie widzi żeby kupować osobno i płacić 2 razy więcej za przesyłkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum