1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 premium 60GB - Jaki napęd był orginalny ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez smoqpl, Listopad 19, 2011.

  1. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dostałem od znajomego xboxa360 2008-07-11 premium do przeróbki jest w nim zmieniony napęd na benq ale nie wiadomo jaki napęd był orginalny. Da się to jakoś sprawdzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Była, albo jest taka strona, gdzie po dacie można sprawdzić jaki napęd był montowany. niestety musisz sam poszukać, bo ja nie pamiętam co to za strona. a zresztą po co Ci to wiedzieć, przecież do przeróbki to nie jest potrzebne.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest potrzebne bo jak był naped zmieniany to LT2.0 nie bedzie działac

    Dzięki :)
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jedyny dzialajacy spoof to benq na liteona. Lt 2.0 bedzie dzialac.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  7. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jesteś tego pewien na 100% ?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak mialem sytuacje ze byl xbox z liteonem, wsadzilem benq i wgralem lt 2.0 bez spoofa i wszystkie gry smigaja.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dzialac bedzie lecz nie zrobisz update microsoft

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Akir ale pitolisz. Wszystko dziala, aktualka tez, sam sprawdzalem.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Z dasha 12xxx na 13xxx? Jakos nie chce mi sie wierzyc. Z grami AP25 spoof benq-liteon spoof przechodzil, xgd3 juz nie.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  12. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to jestem w d.... żeby xgd3 działały muszę kupić i włożyć tego litka co był ,bez tego konsola jest nieużyteczna. Sprawdzę jeszcze jaki dash na niej jest moze na jtga sie nada.
     
  13. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    a jak nie jtag, to RGH : D
     
Wczytywanie...

Poleć forum