1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 Premium z napędem Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez se96, Grudzień 9, 2011.

  1. se96

    se96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Witam, tak jak w temacie. Od poniedzialku jestem posiadaczem wlasnie xboxa z takim napedem i moje pytanie brzmi jakie moge w nim zastosować przeróbki. Szukałem w tematach ale odpowiedniego nie moge znaleźć. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz zastosować w nim Ixtreme LT+ lub RGH
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Jesli nie grasz online to polecam zdecydowanie RGH najbardziej oplacalne, a jesli grasz online to LT+
     
  6. se96

    se96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Generalnie nie gram online ale RGH jest troche kosztowne .. a czy z lt+ bym musiał czesto aktualizowac i placic ?
     
  7. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z lt 3.0 będziesz miał spokój na około 3 miesiące
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    LT+ będziesz musiał aktualizować tak z 2-3 razy do roku, zależy co tam MS za zabezpieczenia wymyśli... Co do płacenia to nie lepiej samemu się nauczyć i sobie aktualizować w domu a nie płacić 40zł za aktualizacje ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum