1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Premium

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arq, Grudzień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. arq

    arq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od 2 dni mam konsole i z tego co wyczytałem na tym forum to modele premium nie są już produkowane, dlaczego więc na mojej konsoli widnieje data 2009-11-07? Konsole kupiłem na allegro z dyskiem 20gb. Skoro konsola ma miesiąc powinien to być jasper ale na zasilaczu jest napisane 203W 16.5A więc teoretycznie nie może to być jasper. Możecie mi to jakoś wytłumaczyć? No i najważniejsze skoro konsola została wyprodukowana miesiąc temu jakiego ma liteona ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta data to raczej nie jest data produkcji, inaczej byłby to Jasper. Niestety, masz Zephyra albo Xenona, najbardziej awaryjne wersje konsoli.

    Konsola nie została wyprodukowana miesiąc temu (raczej), i prawdopodobnie nie ma Lite-Ona.
     
  4. arq

    arq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wydaje mi się żeby konsola była tak stara, kupiłem ją z TEJ aukcji. Jeśli to nie jest data produkcji to czego? I gdzie w takim razie sprawdzić datę produkcji? Dodam jeszcze, że na naklejce z tyłu konsoli jest z kolei takie coś 12.1A.
     
  5. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie konsola to rzeczywiście Jasper, ale zasilacz masz z 1 generacji X360. [Jasper jest z 3 generacji X360].

    Nie wiem czy to dobrze, obawiam się jednak, że mogą wystąpić z takim zestawieniem problemy...
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Premiumki Jaspery tez produkowali, a zasilacz 203W pasuje do wszystkich konsol ;).

    Napewno ta są Falcon'y...
    ...bo do pierwszych Falcon'ow dawali dyski 20GB ;).
    Ale skoro masz taka date produkcji jest to Falcon

    Wydaje mi sie ze to sa Jaspery ktore dostali po oddaniu Falcon'ow na gwarancje.
     
  7. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Na końcu aukcji napisał że to Lite-ON ale nie wiadomo czy to prawda
     
  8. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ja 3 tygodnie temu kupilem nową konsole Elite i tez mam zasilacz 203 a data produkcji konsoli to 2009-31-08 ;]
     
  9. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    a czemu mialy by wystapic problemy konsola pobiera sobie tyle pradu ile potrzebuje wiec ten zasilacz nic jej nie szkodzi gorzej by w 2 strone np xenon z zasilaczem 150 ale on ma inne wejscie wiec nie podejdzie a to czy masz liteona mozesz sprawdzic sciagajac faceplate i kolo napedu na dole po prawej stronie masz dziurke jezeli zobaczysz w niej 2 zolte kable to masz liteona na 100%
     
  10. arq

    arq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patrzyłem i wiem, że mam liteon tylko teraz nie wiem jaką wersję, chyba będę musiał ją otwierać... :(
     
  11. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a po co ci to do szczęścia, że tak zapytam?
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pewnie kolega Arq ma zamiar przerobić konsolę i chce się upewnić czy w konsoli jest napęd w wersji 2 .
     
  13. arq

    arq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Up - dokładnie ale teraz w sumie po zastanowienia skoro gość w opisie aukcji napisał, że napęd idealnie nadaje się do przerobienia to raczej nie jest to v3.

    Dzięki wszystkim za pomoc.
     
  14. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    moze to jest Pro ale dysk 20GB molziwe bo na allegro :]
     
  15. orb1tal

    orb1tal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
  16. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    orb1tal polecam Ci gościa z Allegro o nicku xboxonline.Brałem u niego elite za 930.To tylko 140 zeta więcej , ale 2 gry w zestawie , a co najwazniejsze hd 120.
     
  17. arq

    arq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    orb1tal ja ci mogę go polecić, zamówiłem konsole w poniedziałek dostałem w środę przed samymi świętami, teraz wiem, że mam na 100% jaspera więc możesz śmiało u niego kupować.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum