1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 problem z grami Xbox classic

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tynio, Grudzień 7, 2013.

  1. tynio

    tynio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czesc


    Ma w domu dwie konsole Xbox fat i slim z czego fat ma LT3+
    Mam tez troche gier ze starego xbox-a
    Na slimce chodza bez problemu a fat twierdzi ze plyta nie obslugiwana.

    Pytanie
    Czy to przez LT ?? Dodam od siebie ze konsola w czsie uruchamiania gier byla polaczona z internetem

    Pozdrawiam

    Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Wydaje mi się, że albo masz różne LT na konsolach , albo wgrała ci się ,,cicha aktualizacja".

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  4. tynio

    tynio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na Slim nie mam LT co do cichej aktualizacji to czy gry z Xbox360 z LT (kopie) beda sie odpalac ? Jak nie to u mnie dzialaja bez problemu.

    Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Skoro na slim nie masz LT, czyli wrzucasz do niego oryginał i działa po czym ta samą grę wrzucasz do Fat-a, a ona nie działa to chyba wina czytnika płyt w x-sie, o ile dobrze zrozumiałem to co napisałeś :p

    @EDIT Dopiero teraz zrozumiałem o co ci chodzi. Możliwe, że na starszych modelach nie czyta starych gier. Odpalaj na Slim-ie i po problemie :)

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  6. tynio

    tynio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wszystkie gry to oczywiście oryginały. (XBOX i XBOX 360)
    W slimce uruchamiają się bez problemu (nie przerobiona)
    Fat ma LT 3.0 + i na tej konsoli testuje gry czy warto kupić.
    By nie "rypać" lasera to wolałem grać na FAT ale trudno będę dalej grać na Slimce.

    Wiem że wiele osób ma FATy i grają w stare gry z XBOX-a
     
  7. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale granie na Slim-ie nie zepsuje ci lasera :D

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  8. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Pewnie nie masz HDD w Facie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum