1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 Problem z konfiguracją pendrive'a

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Samurai, Maj 13, 2015.

  1. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    247
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Witam

    Mam taki problem otóż chciałem dzisiaj zgrać content z Dragon Age Inkwizycji na pendrive i pojawia się taki problem iż komputer widzi pendrive a horizon nie.Wkładając pendrive do konsoli nie mam opcji konfiguracji tylko "Przenieś zawartość" , "zmień nazwę" itp.Próbowałem z dwoma pendrive'ami da radę jakoś skonfigurować przez PC? Czy jakoś przez Xboxa w inny sposób?


    EDIT:próbowałem trzema pendrivami nigdzie nie mogę znaleźć opcji skonfiguruj....Próbowałem nawet jednym skonfigurowanym wcześniej pod Xboxa sformatować go na kompie i spróbować skonfigurować przez Xboxa ale też już nie da rady...Serio nikt nie wie?
     
    Ostatnia edycja: Maj 14, 2015
    mj1969 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. agota99

    agota99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam identyczną sytuację nie mogę nic wgrać poprzez np. Horizon bo najzwyczajniej, program nie widzi pen'a
     
  4. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Pobierz najnowszy horizon, skopiuj cokolwiek z konsoli na pena, podłącz go do PC i będzie działać.
     
  5. agota99

    agota99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak dokładnie może to być np horizon v2.8.6.0
    https://mega.co.nz/#!5Y1y2DzB!XbUFVngL4EkzGw6yHfDHSabY_-DxnCCufsFjXjEfp84
     
Wczytywanie...

Poleć forum