1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox360 problem z monitorem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yaro91, Marzec 24, 2014.

  1. yaro91

    yaro91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam podlaczalem xboxa do monitora lg flatronw1952tq poprzez kabel hdmi/dvi.wszystko dzialalo jak nalezy
    porzyczylem konsole na miesiac odzyskalem i podlaczylem pod moniotr wszystko dziala tylko rozdzielczosc mala postanowilem to zmienic konsola poprosila o ponowne uruchominie i konsola sie normalnie wlacza wykrywa pada a monitor w stan czuwania dodam ze na vga normalnie pc lata a pod dvi/hdmi laptop tez wykrywa normalnie ten kabel dziala cos nie tak z konsola. konsole podlaczam pod tv lcd sony dziala, pod tv crt sony poprzez av dziala a jak podlacze pod moniotor nie dziala wie ktos jak to rozwiazac? prosze o pomoc :(

    to podobna bardzo sytuacja do mojej http://xboxforum.pl/konsola-23/problem-z-monitorem-podlaczonym-do-xbox360-3542/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po pierwsze, istnieje takie coś jak znaki interpunkcyjne...
    Po drugie, zresetuj ustawiania wyświetlania.
    Po trzecie, jeśli nie działa punkt drugi to po podłączeniu poprzez AV sprawdź coś co nazywa się "zaawansowane ustawienia HDMI" lub podobnie, akurat nie mam konsoli w pobliżu.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. yaro91

    yaro91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wychodzi na to że jest uszkodzone gniazdo hdmi w konsoli podłączam dziś do tv nie działa jak kabel wpięty w konsoli do góry pojawia się obraz na tv. Wiec co teraz trzeba przelutowac port hdmi?

    A może jednak nie uszkodzone gniazdo hdmi...raczej kabel zamieniłem stronami kabel i działa normalnie na tv na monitorze nic nie działa tylko teraz cały czas się pali dioda ze wykrywa monitor konsole ale dalej obrazu nie mam przez hdmi/dvi co to może być? coś z monitorem lub ustawieniami konsoli ;/ :(((
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Jaka rozdzielczość na monitorze ? Jak się dowiesz to na tv spróbuj zmienić rozdzielczość na tą co masz na monitorze. Też tak miałem i mi pomogło.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
    1 osoba to lubi.
  6. yaro91

    yaro91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem coś takiego...zabrałem konsole do kolegi i kabel dvi/hdmi podłączyłem pod jego monitor normalnie hdmi/hdmi działa , na jego kablu dvi/hdmi działa na moim tez. Wracam do domu podłączam jego kabel dvi/hdmi działa, na moim monitorze później zmieniłem na swój kabel i działa normalnie. Do zamknięcia. Dziękuję za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum