1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox360 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Seba13, Wrzesień 17, 2011.

  1. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem Dead Island i xbox prosił o aktualizacje dałem ok i doszło do połowy i pisze aktualizacja zatrzymana i mam błąd i pisze
    Kod statusu:statusu 3151-335a-b800-0f00-c000-0013
    Zgrałem aktualizacje na pen i podłączyłem i xbox'a wyłączyłem i miał się włączyc i się nie włączał
    proszę o pomoc z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przeszukaj forum jest tego pelno sprawdz 2 godziny temu w swiezych postach
     
  4. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już sprawdzałem ale tam piszą że im usunęło przeróbkę a mi się nie chcę jezdzic znowu przerabiac
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać i ściagnać dasha 2.0.13146.0 ,oczywiście z pena lub cd.i przy włączeniu konsoli musisz mieć ten nośnik w dvd lub pena wgrać usunie przeróbke niestety pózniej można sobie wgrać 2.0.13599.0 . jak nie zadziałą to trzeba wgrać orginalny soft do napędu i punkt 1 i po instalacji wgrać lt 1.91
     
  6. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógł byś powiedziec/dac linka z kąt go pobrać?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  9. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej ale to mi usunie przeróbkę a mi potrzeba xbox'a szybko a nie chce mi się go przerabiać
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    usunie innaczej tego nie zrobisz
     
  11. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdy usunie mi tą przeróbkę to potem jak od nowa go przerobie pojdzie mi ta gra?
    i czy mógł byś podac download z innej strony?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  13. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdy go przerobie i wyjdzie nowa przeróbka lt+ 2.0 to od nowa go przerabiać będę musiał
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    niestety tak . każda nowa przeróbka trzeba od nowa wgrywać i jest przypuszczenie wydania dasha 14xxx wiec i nawet lt 1.91 może usunać.a lt 2.0 jest bardzo ważne z powodu nowego formatu plików gier. chyba ,że coś wymyśla ,żeby chodzilo na starym lt w co wątpie. takiej wychodzi kupić obecnie konsole z jtag albo nauczyć się samemu flashować
     
  15. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie wiadomo kiedy wyjdzie lt 2.0 ?
     
  16. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiadomo
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  18. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra mam wszystko zgrywam na pen i spoko podłączam i git ląduje się 2-3 sek i mnie wywala do tego samego błędu wyłączyłem xbox'a i się nie włącza
     
  19. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a którego dasha wgrałeś jak nie przechodzi trzeba będzie wgrać orginalne fw do napędu
     
  21. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrywałem tego co mi dałeś download i podpina do xboxa i nic dalej mam ten sam problem/błąd i nic nie mogę zrobic proszę o szybką odpowiedz bo chce zagrac ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum