1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX360 Profile Tool

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gsm Liberty, Maj 27, 2010.

  1. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Do czego tak naprawde słuzy ten program?
    Można nim grzebać w profilu który jest na pendrive?

    Link (keygen w paczce)
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/392142381/Xbox_360_Profile_Tool_-_Final_Package.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Może ktoś mi odpowiedzieć?
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Zmieniasz sobie nick, dobijasz achievementy ogólnie modyfikujesz profil
     
  5. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A ja nie mogę tego odpalić, jaki jest ten key? bo nie mogę znaleźć, a jak chcę odpalić keymaker to mi błąd wyskakuje
     
  6. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    bo nie masz net.framework 4 zainstalowanego / mozna za to bana dostać (tylko w praktyce, nie obchodzą mnie opinie znafcuf)
     
  7. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak zgram profil na pena to tez bede mógł dokonać modyfikacji?
    Testowaliscie juz?
    Nie ukrywam że boje sie uszkodzenie profilu a mam juz ponad 20000 gs
     
  8. KubexRIO

    KubexRIO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrób sobie drugi profil, przetestuj i daj znać co się stanie. ; )
     
  9. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No domyśliłem się ze niemam NET 4, bo na tym komunikacie to pisało, ale na stronie microsofta nie można tego ściągnąć bo strona nie działa
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  11. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    U mnie pokazuje błąd wczytywania strony
     
Wczytywanie...

Poleć forum